Słodka Carrie-tywa do prania 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Wszystkim lewatywą , środkowym palcom, jakims żelusią , proszkom omo i innym kafeteryjnym wynalazką dziekujemy za tyle głupoty włożonej w te tandetne wypociny pisane w wypowiedziach na różnych tematach. Jesteście niezastąpione. Bez was kafe nie było by takie...denne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Indor do prania 0 Napisano Sierpień 1, 2011 buhahahaha :D:D:D To już chyba jakaś mutacja rodem z Czernobyla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Sierpień 1, 2011 dokładnie Czarnobyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Witamiżegnam Napisano Sierpień 1, 2011 Ale przecież to jest forum internetowe.... Skąd ten sarkazm.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Largissimo Napisano Sierpień 1, 2011 Ho Kochana gdybyś chciała obiektywnie tu wszystkim odpowiedzialnym za głupotę i głupoty podziękować to by ci nocy nie starczyło na wpisywanie nicków. To co wymieniłaś to zaledwie czubek góry lodowej w zderzeniu z którą wszelki rozsądek i higiena zdrowia psychicznego nie mają żadnych szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Jak Ci zbyt dennie to poczytaj słownik ortograficzny. Nie lewatywą, a lewatywom, Nie żelusią, a żelusiom. Nie wynalazką, a wynalazkom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodka Carrie-tywa do prania 0 Napisano Sierpień 1, 2011 To jest nic. Ja wam tu Czarnobyl dopiero zrobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Indor do prania 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Czekamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodka Carrie-tywa do prania 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Carrie kochanie to nie konkurs ortograficzny. Być może w ort mam gdzie nie gdzie luki ale mam więcej polotu od ciebie w innych dziedzinach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Ta, więcej polotu w przezywaniu tego, co sie dzieje na forum. Niemniej jednak, nie zazdroszcze, przykro mi. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goody 0 Napisano Sierpień 1, 2011 ja pierdziele, jakie błędy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodka Carrie-tywa do prania 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Carrie kochana to nie konkurs ort . Byc może w ort mam tu i ówdzie luki,ale w innych dziedzinach mam wiecej polotu niż ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodka Carrie-tywa do prania 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Powinniście być dumne,że wgl ktoś was docenił,a nie wielkie żale. Tak nie robią damy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodka Carrie-tywa do prania 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Jak na mały maleńki wstępik wystarczy kochane głupiutkie kafeterianki. Do jutra! Dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sam seks to ja. 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Strasznie samotny i smutny człowiek z Ciebie skoro musisz podrabiać oryginały kafe, aby się dowartościować. Pamietaj,że jesteś tylko nieudolną podróbą tych lasek. Żenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papierzany Bąk 0 Napisano Sierpień 1, 2011 :D :D pewnie Proszek wymyślił ten topik + nick :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam środkowym palcem Napisano Listopad 21, 2011 hahahhah carietywa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhkjhhjjkjhkjhh Napisano Maj 19, 2013 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach