Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka123456789

problem z chlopakiem

Polecane posty

Gość malinka123456789
ancia002 jeśli chodzi o jego hobby to wlasnie niestety jest to jego mecze bicie sie za klub... niestety bicie sie... bo mecze nie przeszkadzaja mi keidys tez zawsze bylam zapalona kibicka i chodzilam na kazdy mecz ale to nie o tym...ahh no i jego to treningi jeszcze i silownia ;p a jesli chodzi o mnie to ja szczegolnego hobby nie mam... ale ide na silke wiec troche oderwe sie od rzeczywistoci.. chociaz oczywiscie jemu sie nie podoba ze ja na silownie ide bo bd mnei chlopaki zaczepiac bla bla...moze troche racji jest w twoich slowach...chociaz ostatnio pare razy wynikla u nas klotnia z glupoty ze sie nie widzielismy jeden dzien potem byl spokoj potem znowu sie nie widzilismy... ale to bylo przez klotnie a zebym poprostu mu powiedziala ze dzisiaj robie cos innego nie widzimy sie to tak nie bylo

zdezorientowana, gdy wszyscy w koło zajęci są swoimi sprawami, to właśnie czas by zająć się własnymi sprawami ;p Każdy ma coś hobby, dom, psa, kota, zakupy, znajomych, mame, tate, siostre, babcie, kuzyna, sasiadkę a jak nie to nie wiem simsy niech zainstaluje i tak czy siak marnuje czas przed kompem :P Każdy ma coś, zawsze można posprzatac, ugotowac, nie wiem no zrobić format systemu jak ktoś tka na kompie lubi siedzieć. Właśnie o to chodzi, że znaleźc to coś. Malinka, człowiek ma to do tego, że widzi to, co chce widzieć zawsze bardziej będziesz widziała to, co chcesz widzieć, to znaczy brakuje ci faceta to akurat widzisz, że każda znajoma sieci ze sowim, nie dostrzegasz tego, gdy nie są razem, gdyby brakowało Ci, że twój facet nie przynosi ci kwiatów uwierz mi widziałabyś nagle, że znajome nic tylko bukiety dostają od chlopaków. Tak to już jest. Nie można nikogo zamknąć w złotej klatce, wiesz co prawdopodobnie koledzy nie domagają się jego obecności więc lubi spędzać z nimi czas, daj mu złapać oddech, chce, niech chodzi do nich dzień drugi trzeci czwarty, ty znajdź zajecie, przyjdzie gdy zabraknie mu Ciebie i wtedy będzie łapał chwile, bedzie cieszył się z teog, że jest z tobą, bo kiedy ma czas zastesknić? Ano nie ma. Widzi Cię codziennie, jak rutyna, wstaje, ogarnie się idzie do Ciebie, drugi dzień? Wstanie ogarnie, idzie do Ciebie. Czasami zmieniają się kolejności ale punkt docelowy jest ten sam. Rutyna zawsze się wkrada jak mówiłam. Przyzwyczajenie.

No więc właśnie Powiedz mu "kochanie, dzisiaj niestety mam do zrobienia to tamto i siamto, co u ciebie, itd itp" To wygląda tak jakby wiesz... jakbyś czekała bo on przyjdzie, facet to facet, weź mu pokaż, że fajnie jakby się na nowo zainteresował, że on ma mecze, kolegów a ty masz co innego czym potrafisz się zajac i nie będziesz wiecznie siedziała i czekała na niego...

Gość malinka123456789
noo ja pamietam jak jeden taki chlopak z ktorym bardzo sie nie lubie.. i ze tak powiem nie wchodzimy sobie w droge sie czepial do mojego ze siedzi ze mna caly dzien a do koleszkow nie wychodzi heh..taki poojeb... ale wiesz poki co bd go olewac bd chcial isc to sobie pojdzie zostanie to zostanie...bd chcial isc sie bic to pojdzie o nic nawet sie nie bd czepiac nie bd pierwsza sie odzywac dzwonic za ile wroci... moze wtedy zobaczy ze cos jest nie tak...

Gość malinka123456789
On jak widzi ze ja nie siedze nie czekam na niego to wiem ze go to rusza..

No więc właśnie, daj mu żyć, niech idzie z kumplami, a ty nie możesz siedzieć na niego i czekać z obiadkiem no prosze cię, żyj sowim życiem... Wiesz mądry ten kto powiedział nie rób priorytetu z kogoś dla kogo jesteś tylko opcją. On to widiz inaczej, rutyna, lata jesteś czekasz, dzwonisz, zajmij się sobą, znajdź coś co cię zainteresuje, co będziesz lubiła robić, a on? Przyjdzie gdy będzie chciał, ty tak samo, poczujesz inaczej. Nie warto, zamykać nikogo w złotej klatce czy wiesz cały czas przywyczajać do jednego, każdy ma sowje zainteresowania, coś dla siebie. Koledzy, mecze, nie wiem samochody, cokolwiek.

Gość malinka123456789
wieem i to zawsze wiedzialam ale czasami trudno taka mysl do siebie dopuscic :) latwo mowic jak sie nie jest w takiej syt... ja kolezanka tez zawsze tak dobrze radze a jak przychodzi co do czego to potem sama jak glupia sie zachowuje ;p no coz takie zycie.. a teraz ide spac bo kolo 13 mam sie widziec z chlopakiem xD

Gość malinka123456789
dzieki za rozmowe i dobranoc ; )

Gość liskaa
mam bardzo podobnie tyle że mój się nie bije