Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala ma kota albo i dwaaa

boicie się dentysty??

Polecane posty

Gość gość
nie, bo po pierwsze dr Kosowska jest bardzo miła i nie ma naprawdę czego się bać, a dwa, że właśnie dostaje się znieczulenie i nic nie boli.

Ja kiedyś się bałam ale odkąd chodzę do doktora Jaworskiego z przychodni Unident w Radomiu przestałam się bać :) Takiego to ze świeca szukać :) A już paru przerobiłam i chcę o nich zapomnieć.

Gość gość
Ja się po prostu panicznie boję dentysty i dlatego jak boli mnie ząb to biorę tabletki przeciwbólowe zamiast do niego iść. Nie wiem jak się pozbyć tego strachu :-(

Gość gość
No to ci bardzo współczuję :-/. Taki strach jest okropny bo człowiek truje się właśnie tabletkami i przez to że nie chodzi do dentysty to psują się zęby. Na szczęście teraz gabinety stomatologiczne coraz częściej szukają jakiś sposobów żeby takim ludziom pomóc. Przykładowo mój brat którego totalnie paraliżowało żeby usiąść na fotelu trafił w końcu u nas w Chełmie do przychodni Eko-Med i tam mają taki specjalny laser Fotona który sprawia że to leczenie jest np. bezwiertłowe. W ogóle naprawdę bardzo dużo zależy od tego na dentystę o jakim podejściu się trafi.