Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normlanie normalna..

prosba mojej kolezanki na moim wesele- czy ona jest psychiczna?

Polecane posty

Heheheh :D myślałam że to oczywiste że żartowałam :D poza tym nawet gdybym wyciągnęła połowę kasy z koperty to i tak zostałoby w niej dwa razy tyle co zwykły prezent A jeszcze cos :) gdyby koleżanka była tak chamowata jak pani młoda to waliłaby z płytą prosto do dj-a i młoda miałaby zdziwienie na twarzy że lecą smerfne hity :p

No właśnie :) oto chodzi "by WSPÓLNIE obchodzić radosne wydarzenie" a nie o to by skakać wokół jebnięten pani młodej, która uważa sie za pępek świata

Gość najbrzydsze sa golfy
u mnie żaden z gości nie wpadł na pomysł przyniesienia swojej muzyki.Ale prowadzący sam puścił kaczuszki i zaprosił wszystkie dzieci do środka i ja tańczyłam z mężem z nimi a reszta gości w kółeczku na zewnątrz.Mogły się jeszcze przyłączyć do "pociągu" i tyle.Miło to wspominam bo bardzo kocham moich bratanków i siostrzeńców i ciesze sie że mieli "swoje" momenty;)

Gość
zgadzam sie ze wesele to nie zabawa dla dzieci bylo urzadzic kinderbal i nie mialabym zadnych skrupulow zeby napisac w zaproszeniach imiennie osob ktore maja tam byc i obdzwonic wszystkich ze maja pojawic sie bez dzieci pokaz kolezance temat ;)

wesele jest zabawą dla dorosłych ewentualnie poprawiny są dzieci i sie bawią jesli matki polki chcą bawić sie przy dziecięcej muzyce ze swoimi cudownymi pociechami to jest mnóstwo instytucji które takie coś zorganizują , np MCDonald , bajkolandy itp są tam zjeżdżalnie , pałacyki,muzyka , fontanna czekolady, klauny, rysowanki itp idźcie zapłaćcie i bawcie sie z dziećmi po co wykorzystujecie czyjeś wesele do własnych zachcianek ? brak taktu kompletnie na weselu jest alkohol, ludzie tańczą, babcie,ciocie itp ale nie małe dzieci , to że ktoż przyprowadza to jest jego indywidualna sprawa i sam zajmuje sie dzieckiem, organizuje mu pobyt a później zawozi spać

tak, Ty zartujesz, ale pare idiotek wezmie sobie to do serca... Bazienka, zyce Ci by Twoja zyczliwosc Bóg ci w dzieciach wynagrodziłó, tak osmioro bedzie dobrze, to moze troche zrozumiesz . bo rodzina to tez dzieci i powtarzam tylko rodzice maja decydowac czy je wezma, młodzi nie powinni robic segregacji wiekowej, bo dalej to zaprosic ciocie marysie bo fajna, a jej meza Zdzisia juz nie, bo po pijaku ma czerwona morde i popsuje zdejcia...a ciocia hela jaka taka gruba, to duzo zje, wiec niech tylko meza przysle....

Gość kontro wersy jna
tak, bo dzieci to ludzie nizszego rzedu :O maja prawo sie bawic tylko w Mcdonaldzie, ale bron boze 10 min na weselu :D

jeśli matki pozwalają żeby dzieci bawiły sie tam gdzie jest alkohol i tańce dorosłych ludzi to mają coś nie tak z głową , to nie kinderbal , to nie miejsce dla małych dzieci mogą wziąć dzieciaka i sie nim zajmować, zakazu nie ma ale niech nie zmuszają pannę młodą to organizowania im zabawy

Gość kontro wersy jna
panna mloda sama zaprosila dzieci ;)

Gość kontro wersy jna
nikt tych dzieci "na krzywy ryj" nie zabral, zostaly oficjalnie zaproszone

Gość
tak, Ty zartujesz, ale pare idiotek wezmie sobie to do serca... Bazienka, zyce Ci by Twoja zyczliwosc Bóg ci w dzieciach wynagrodziłó, tak osmioro bedzie dobrze, to moze troche zrozumiesz . bo rodzina to tez dzieci i powtarzam tylko rodzice maja decydowac czy je wezma, młodzi nie powinni robic segregacji wiekowej, bo dalej to zaprosic ciocie marysie bo fajna, a jej meza Zdzisia juz nie, bo po pijaku ma czerwona morde i popsuje zdejcia...a ciocia hela jaka taka gruba, to duzo zje, wiec niech tylko meza przysle.... no przepraszam ja ciebie wesele to impreza dla doroslych a lkoholem i ludzmi pod wplywem balabym sie tam dziecko zaprowadzic niektorzy robia jakies male osobne bale dla dzieci ale to rzadkosc a juz zupelnie nie wyobrazam sobie mimo imiennego zaproszenia np. malzenstwa, zeby przyprowadzili dzieci jesli ktos chce dzieci to niech im imienne zaproszenie wystawi i niech umowi sie z rodzicami kto opiekuje sie dziecmi, czy bedzie cos dla dzieci czy rodzice mja sie sami nimi zajmowac tamta pani tego pewnie nie ustalila wiec niech sie zajmuje corka sama i tyle a ty autorko jak nie chcialas dzieci ponizej 10 lat to trzeba ich bylo nie zapraszac co nie zmienia faktu, ze uwazam, ze postapilas dobrze i to tamta pani miala jakies widzimisie

Gość niech sobie dzieci będą ale
niech mamusie ich pilnują i nie oczekują piosenek dla dzieci czy też zabaw. Na urodzinowym przyjęciu dla dzieci przeciez zaden wujek nie przychodzi ze swoja płytą prawda?

Gość nic takiego sie nie stało
uważam , że to koleżanka wykazała nietakt wobec pary młodej. Panna Młoda mogła sie nie zgodzić lub zgodzić . Okazało sie , że nie zgodziła się a koleżanka obraziła więc to jej problem.

bazienka! ja to Ci jednak współczuje...musisz miec dziewczyno dziwna rodzine skoro bałabys sie wziac dziecko na imreze na któej jest alkochol, bo u mnie na weselach jakos nie ma awantur czy innych ekscesów, wszyscy wiedza ile moga wypic i jak sie zachowac, ale pewnie gdzies ten procent niebezpiecznych alkocholików musi sie ujawniac. jezeli masz takie doswiadczenia to chron dziecko, no i sama przy nim nie pij, bo jeszcze sie napatrzy...na imeniny dorosłych tez bez dzieci radze... a na zaproszeniu wystarczy napisac "Maria i Jan Kowalscy z rodzina" i zaznaczyc, ze na weselu jest lub nie opiekunka, czy miejsce albo menu dla dzieci i wprost powiedziec, zeby rodzice wraz z pociechami zastanowili sie czy dziecko bedzie sie tam dobrze czuło, bo dzieciak dzieciakowi nie równy, niektóre sa bardzo trudnymi kompanami zzabawy, a inne rozsmiesza całe wesela i beda bezproblemowe, wiec rodzic najlepiej postanowi w jakim skłądzie sie tam pojawic.

Gość klaajj
Niestety ale autorka sama stworzyła taką idiotyczną sytuację. Nie powinnaś była zapraszać par z dziećmi, ale normalnie powiedzieć przy wręczaniu zaproszeń, że impreza jest raczej dla dorosłych. A Ty zaprosiłaś pary z dziećmi i masz pretensję, że o jeden hit dla malucha była prośba :)

Gość tez uwazam tak jak
ktos wczesniej napisal ze kobiery w polsce sztywno podchodza do tematu wesele. fakt znajoma wyskoczyla jak filip z konopii ale jesli oprocz dziecka znajomej na sali bylo kilka innych dzieci to ja bym sie dogadala z dj zeby te kilka kawalkow max pol godziny puscil dla dzieciakow.nikomu korona z glowy by nie spadla. ludzie przeciez za pare tygodni nikt juz o tym weselu nie bedzie pamietal :-) zycie toczy sie dalej. co innego jakby ktos sie mega upil zrobil grande na weselu to rozumiem wzburzenie i niesmak mlodych mlodych i poczucie popsutego wesela.

Gość emilianna
a w takim razie co mam zrobic z dzieckiem ,skoro je mam? oddac gdzie na czas wesela? skoro zapraszasz mnie z rodzina na swoja "impreze" to zorganizuj nam zabawe ! jesli zaproszonoby mnie bez dziecka po prostu nie poszlabym bo nie mialabym go gdzie zostawic przegieciem jest wlasna plyta i zadania... prosba o kilka piosenek ,nie moje dziecko nie biega jak porabane nie drze sie ,byl na kilku weselach i nie zauwazylam zeby komus przeszkadzal a nawet para mloda chetnie z nim zdjecia robila na moim weselu zadbalam o dzieci ok 16 bylo pol godz piosenek i zabaw dla nich (wczesniej ustalonych)byly slodycze i konkursy ,korona z glowy mi nie spadla a szczerze swietnie sie bawilam to zalezy od ludzi czy robisz wesele dla siebie czy po to zeby bawic sie z innymi najblizszymi w tym z dziecmi

Gość emilianna
no i ciekawe ile z tych "krzyczacych"ma dzieci

Gość ale z was
ja jestem zdania że skoro autorka zaprosiła pary i nie zastrzegła że mają przybyć BEZ DZIECI, to wiedziała że dzieci na pewno będą, miała orientację ile ich może być i w jakim wieku są wiedziała to i mogła przez pół godzinki zrobić ukłon w stronę SWOICH MAŁYCH GOŚCI i zapodac kilka kawałków przy których dorośli również potrafią się bawić sama nazwa wesela wskazuje na cel w jakim się tą imprezę robi, aby się weselić z faktu że dwoje ludzi ślubowało sobie miłość, ale panna młoda zawsze zrobi z igły widły i w konsekwencji wychodzi sztywna impreza, blee już na niejednej takiej byłam koleżanka ZAPYTAŁA, czy tamta MOGŁABY puścić kilka piosenek nie róbcie z tej koleżanki potwora, ona przecież tego nie ZAŻĄDAŁA ja zrobiłabym na miejscu koleżanki dokładnie to sdamo, wyszłabym z wesela, skoro zaprosiła dzieci (w tym moje) to powinna również i je w jakiś sposób miło potraktować

Gość wlasnie wesele
wiec weselic sie trzeba :-) a dzieciom to czesto najlepiej wychodzi :-)

pewnie, ze dobrze zrobilas. zle bys nawet wygladala gdybys jej pozwolila na to, bo goscie by nie wiedzzieli co sie dzieje, i mysleli by ze to Ty zamowilas takie 'kawalki'...ze niby taka wielkoduszna jestes :D:D

Gość Kotekplotek
Jak dla mnie postąpiłaś no troszkę nie zbyt. Zaprosiłaś też dzieci więc jedną piosenkę mogłabyś tym młodym zorganizować. Na wesela w mojej rodzinie ZAWSZE zaprasza się też dzieci. Takie od 4 lat i powyżej najczęściej przychodzą. Każda Młoda Para miała jaką zabawę dla tych najmłodszych zorganizowaną i tak naprawdę bawili się przy niej wszyscy. Dlaczego nie mogłaś chociaż jednej ? Nie zbawiłoby Cię , a wszystkie dzieci by się cieszyły. Ciekawe jak ty byś zareagowała jak na jakieś wesele w przyszłości zabrałabyś swoje dziecko i ktoś ci tak odwalił.