Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mundekk

Gdzie jestes moja ukochana?

Polecane posty

Gość mundekk

Dotykamy się, czuję dreszcze Przytulamy się, to za mało Ale wystarcza, żebym zaczął zastanawiać się co przyniesie nam przyszłość To pożądanie, tortura, musisz być czarodziejką, bo Wykonałaś niemożliwe, zdobyłaś moje zaufanie, ale nie pogrywaj, bo może zrobić się niebezpiecznie Jeśli to zjebiesz, bo jeśli ja się sparzę Pokażę ci co to znaczy naprawdę cierpieć Bo przed tobą wszyscy traktowali mnie jak śmiecia Miłość to zło, przeczytaj to wspak to zobaczysz (*evil-evol-love*) Nikt mnie nie zna, jestem zimny, chodzę własnymi drogami Ale to tylko i wyłącznie moja wina, takie życie wybrałem Zamarznięty jak śnieg, nie pokazuję żadnych emocji Nie pytaj czemu nie mam żadnych uczuć wobec tych pierdolonych kurew Wysysające krew, demony, co jest z nimi kurwa nie tak? Próbowałem się przekonać, ale po prostu nie mam szczęścia Przejebane, ale wiedziałem dokładnie, że tak będzie Mam dziurę w sercu, jakiś emocjonalny roller coaster Coś, czemu nie pozwolę trwać, jeśli chcesz się bawić moimi uczuciami Jak eksplozja za każdym razem, kiedy cię przytulam, nie żartowałem, kiedy mówiłem Odbierasz mi oddech, jesteś supernową, a ja...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować