Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wima7

sprzedam kombinezon wójcik

Polecane posty

Gość niezła jesteś nie ma co
21 komentów w tym 2 NEGATYWNE:O nic od takiej osoby nie kupiłabym:O

Gość niezła jesteś nie ma co
a gdzie ja napisałam, że ktoś mi coś każe?:O sprzedawaj, powodzenia:O zwłaszcza LATEM - kombinezon:O

Gość paolla olla
to nowe konto wimy7..wczesniejsze ma zablokowane przez allegro:O

Gość yhym yhym
wima7 wystawiala aukcje i z drugiego konta-albo ona sama, albo ktos z jej znajomych podbijali cene:O allegro sprawdzilo bo dziewczyny z kafe zglosiły i bęc-konto ma zawieszone.

Gość yhym yhym
ta aukcja to tez na bank ustawka-jedna osoba bedzie jej podbijala w nieskonczonosc:o

Gość FIUFIUFIU...
wima7, no i sie sprawa rypła:D:D:D

Gość yhym yhym
no to moze napisz swoja wersje klamczucho dlaczego ci tamto konto zawiesili,co?

już wyjaśniam jeśli to takie ważne. pozwoliłam koleżance-byłej koleżance- zamówić z mojego konta bo swojego nie posiadała kilka rzeczy ina zamówieniu sie skonczyło. po tygodniu stwierdziła, że nie ma jak zapłacic i oto cała histoia. m mam nauczke na przyszłość. jeszcze jakieś pytania?

Gość yhym yhym
tak, tak tak..jasne:O sciemniaro szkoda, ze ten topik zostal skasowany bo dobrze pamietam co tam sie dzialo....oszukiwalas bo podbijalas z drugiego konta,niewazne czy kolezanki czy twojego!!!

chyba pomylilaś mnie z kimś, bo tamtej aukcji nikt nie licytował :)

Gość yhym yhym
wima,nie pomyliłam, dobrze pamietam jaka byla jazda, kretaczu:O tyle w temacie bo szkoda mi dna na dyskusje z kims ktos keci na kazdym kroku:O a aukcje sobie przypilnuje i zobaczymy kto teraz bedzie podbijał cene-I ZAPEWNIAM CIE-jesli znowu bedzie jakies podejrzenie ze aukcja to ustawka ZGLOSZE DO ALLEGRO KOLEJNE OSZUSTWO!!! takei jak ty trzeba tępic, nie znosze klamstwa i oszukiwania ludzi.

obserwuj, obserwuj. i tak nic nie znajdziesz bo nikt mi nic nie podbija. pozatym gratuluje nudnego życia. mam nadzieje że dzięki mojej aukcji choć troszkę się ono urozmaici stara zołzo

Gość yhym yhym
stara zołzo..to wszystko na co cie stac idiotko?haha,słabe, wysil sie bardziej:D a zycia nieudaczniku mi faktycznie mozesz zazdroscic- w przeciwiwnstwie do ciebie nie musze uskuteczniac handlu starzyzna na allegro:D:D

wy naprawde mnie chyba z kimś mylicie. wystawiłam tu link z aukcją, oczywiście zostałam wyzwana od szmat , handlar itd, ale nikt tej aukji nie licytował więc i nikt tego podbić nie mógł

Gość tłumacz się dalej
:O tylko winny się tłumaczy:O a negatywy świadczą o tobie:O

Gość iwonka kalisz
Znowu sie prostaki do kogoś przyczepiły. Zobaczcie jej odpowiedzi na negatyy. Pisze,że była w szpitalu. Oba są z tego samego okresu

Gość iwonka kalisz
A z tego co widze to tłumaczy się, bo zostaal o to spytana.

Gość rzeczy nie wyprasowane
co to za nalot na jezyku Twojej córeczki?

Gość paolla olla
iwonka kalisz,yntelygencjo za dyche, sprawa dotyczy ZAWIESZONEGO ZA OSZUKIWANIE wczesniejszego konta wimy7!!! pojełas juz? czy wytłumaczyc ponownie???

Gość iwonka kalisz
ąle ona napisala czemu jej zawiesili.Nie ma ani jednego negatywa, wiec chyba nie jest jakąś oszustką na wielką skalę? I prosze mnie nie obrażać prostaczki.

Gość iwonka kalisz
Nie miały sie do czego przyczepić to do dzieciaka się przyczepiły. Taki nalot mają dzieci po zaraz po sporzyci mleka, wię szukajcie dalej sebsacji. Najpierw przyczepiły się do Vi że dom sprzedaje teraz tek kobiety chuj wie czemy. Debilki

iwonka kalisz, cos mi sie wydaje ze ty to nikt iny jak wima7:O negatywy na nowym koncie-wima777 ma juz dwa, a konto istnieje zaledwie od stycznia:O po drugie -to co ona napisala w kwestii wyjasnienia nie trzyma sie prawdy-wime pamieta wiele osob z kafe-wlasnie za afere z wczesniejszymi poustawianymi aukcjami.

Gość dokładnie od razu widać
że iwonka kalisz to autorka topiku:D