Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomniałamhasłaamajka93

Pisałam tu w sobotę,

Polecane posty

ale uzyskam mało odpowiedzi :) dlatego napiszę jeszcze raz. Miałam w domu dwa laptopy i jeden komputer stacjonarny, mój tata dał czy pożyczył swojemu baratu jednego z tych laptopów, tata bierze tego drugiego laptopa do pracy ze sobą, a ja muszę siedzieć przed tym stacjonarnym.. nie chodzi o to, że jestem złośliwa czy coś, ale ja od wujka i jego rodziny nic nie dostałam w życiu, nawet jak ich odwiedzam to nawet kawy nie zaproponują.. nie wydaje mi się, żeby takie prezenty były dobrym pomysłem.. ale niestety zawsze tak było, że tata bardziej troszczył się o innych niż o mnie, do żon moich braci zwraca się "córciu", a mi nigdy tak nie mówi. Mówi im, że są śliczne- mi nigdy tak nie powiedział.. a teraz proszę- pół roku temu pozbył się komputera na rzecz moich młodszych kuzynek! Mam tego dość. Jak odzyskać ten komputer? Mam tam zdjęcia i inne rzeczy!

widać, że jesteś popieprzony. ;] nie jestem dzieckiem neo, chcę odzyskać to co moje.

Gość aguśka;)
nie marudz, ciesz sie że masz stacjonarny

ależ ja nie marudzę. to chodzi o to, że jak tata dawał mi ten komputer mówił, że jest dla mnie, a teraz uszczęśliwia młodsze kuzynki.

Gość Boziaaaa
Porozmawiaj szczerze z tatą o tym co czujesz.

nie mam ochoty przed nim odkrywać swoich uczuć i problemów bo jego to i tak nie obchodzi.