Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dziwny problem/

faceci wracają

Polecane posty

Gość mam dziwny problem/

Hej. Nie mam pojęcia co mam robić. Poznałam pól roku temu fajnego faceta, było naprawdę ciekawie. Spotykaliśmy się, co jakiś czas. Pewnego dnia on znikł.. przestał się odzywać. Jednak teraz, gdy już poznałam kogoś innego on się odezwał z przeprosinami. Powiedziałam mu ,że nie mam mu za złe zrobił jak uważał.. Mój nowy znajomy jest ode mnie młodszy, ale bardzo sympatyczny. Do tego wszystkiego odezwał się do mnie mój były, który milczał 3lata. Teraz ma dziewczynę , a raczej narzeczoną i chce się spotkać ze mną.. nie wiem co mam robić.. Kiedyś tak też miałam, że moi byli odzywali się do mnie po pół roku.. po paru miesiącach a sami najpierw odchodzą....

Gość jak to nie wiesz co?
byłym kazać spierdalać w podskokach i zająć się obecnym :)

Gość trzeba rozmawiać...
Dziewczyno, olej calkowicie...wszystkich.Pomyśl o satysfakcji:).Oni kiedyś odeszli a teraz Ty miej ich w dupie.Zajmij się obecną znajomością:).I bądz szczęśliwa a Im niech żal dupsko ściska:D.

Gość mam dziwny problem/
Pewnie macie rację, jednak jest do nich jakiś sentyment ... a z tym nowym to nigdy nie wiadomo jak będzie.

Gość jak to nie wiesz co?
za to ze starymi wiadomo - też spierdolą

Gość trzeba rozmawiać...
Sentymenty sentymentami a żyć i patrzeć w przyszłość trzeba:). Oni się teraz odzywają z braku laku.Olej.

Jesli się szanujesz, a myślę, że tak absolutnie nie radzę się spotykać. Z takimi dupkami, tchórzami? Po co? Facet, który podkula ogon i idzie bez słowa, to najgorsza ciota, nie facet! Przepędziłabym na sto wiatrów.

Gość mam dziwny problem/
Dzięki wielkie .. może troche mi się przejaśniło w głowie... tylko czy młodszy facet to dobry pomysł, ale co tam, trzeba wszystkiego spóbować