Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JHGGGGGGGGGDF

SMIESZA MNIE DZIEWCZYNY W SZPILKACH

Polecane posty

Gość JHGGGGGGGGGDF
ok, kazdy ma swoje zdanie. ja chodze do klubu potanczyc, pobawic sie, wyszalec sie na parkeicie a nie lansowac sie w megawysokich szpolkach. ale kazdy robi jak lubi!

Gość no ale przepraszam
w czym szpilki przeszkadzają w zabawie? jakoś dziwnie bym sie czuła na imprezie w balerinach, a jakoś nie śmieszą mnie takie dziewczyny, bo wali mnie kto w czym gdzie i po co :o

Gość malinka123456789
ja tam lepiej się bawie na obcasach ;))

Gość malinka123456789
Tak samo ja mogę powiedzieć że śmiesza mnie dziewczyny idące na impreze w jakiś balerinach.... ale mam to w dupie jak kto chodzi... każdy ubiera się jak mu wygodniej... ;)

Gość najpiękniejszy ken
JHGGGGGGGGGDF ale ty zazdrosna jesteś, a co cię to obchodzi kto w czym tańczy i jak jest ubrany skoro sama piszesz , że idziesz się tam tylko pobawić? o jakiej zabawie ty piszesz? branie tabsów, wypalenie czegoś i wtedy możesz postać i pomachać rękami. zastanów się najpierw nad sobą , a potem fałszywa osobo oceniaj innych. i żeby było jasne- nie mam nic do balerinek, do szpilek czy do tego jakby ktoś boso nawet się dobrze bawił, nie znoszę tego typu ludzi , jak ty autorko.

Gość johnybravo85
mnie tez smieszy jak taki skrzat 165cm zaklada szpile bo chce urosnac masakra. dlugonogie dziewczyny zajebiscie wygladaja w szpilkach a kurduple jak desperatki

Gość annamaroajopek
ale mozna zalozyc szpilki, fajne jeansy, mi sie to najbardziej podoba. noga od razu lepiej wyglada na obcasie, wiec ich wlascicielka czuje sie lepiej automatycznie. widze, ze tobie szpilki kojarza sie tylko z miniowką i mala torebeczka, ale mozna sie ubrac na milion innych sposobow wykorzystujac obcasy.

Gość uciekający ken przes lasy
autorka jest tak zajęta zabawą i tańcem , że jedyne , co pamięta z imprez to to jak ktoś był ubrany, jakie buty, sukienkę, torebeczkę. zabawowa dziewczyna. powinnaś dawno w teleplotkach pracować.

Gość krol sedesów jest jeden
johnbravo85 - a ja wolę jak to napisałeś skrzaty od żyraf, z żyrafą wstydziłbym się nawet usiąść.sam mam 198 i czuję się ok, ale więcej cm nie chciałbym. każdy lubi, co lubi.:P

Gość malinka123456789
małe dziewczyny na obcasach też są sexy ;) wy jestećie tu jakieś zakompleksione chyba ;)

Gość hellgirls
zapraszam na www.HellGirls.net

Gość fsefsdfsfsf
autorka jest pewnie gruba i wysoka, a o szpilkach tylko pomarzyc moze

Gość filemonkaaaaaaaaaaaa
Jak ładna dziewczyna to obojętnie w czym pójdzie i bedzie zachwycała. Pasztet pozostanie pasztetem nawet w szpilkach.

Gość gość
Cały czas chodzę w szpilkach, nawet w pracy.Gdy czasami zmienię na niższy obcas bolą mnie stopy.Nie widzę w tym nic śmiesznego.Buty zmieniam gdy prowadzę samochód.

Gość gość
Roz******lają mnie te podszywy Hahahah XD a co do tematu to zgadzam się z tobą autorko !!

Gość gość
Ja p*****le 198 cm... no nie powiem, za c***a takiej palmy bym nie chciała :-)

Gość inny gosccc
jak można tańczyć w balerinach, ja bym nie dała rady, w szpilkach się 100 razy lepiej chodzi i tańczy.

jeżeli niewygodnie Ci w innych butach niż szpile to powinnaś na jakiś czas zmienić obuwie na takie z płaską podeszwą, bo deformujesz sobie stopę.

Gość gość
Ja chodzę do klubu w szpilkach - bo mi się podobają. I gdzie niby miałabym w nich chodzić, jeśli nie na imprezę?? Pracę mam taką, że popylam w tenisówkach. Więc na ładne, kobiece buty zostają mi weekendy = imprezy. No bo przecież nie na wycieczkę do lasu... :p

autorka tego starego tematu przesadziła.Do póki w torbie są buty na zmianę/pieniądze na taksówkę to szpilki na imprezę mogą być (sama akurat nie lubię).

Gość rafciu
Balerina 2017 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Balerina_2017 Jedenastoletnia sierota Felicja ucieka do Paryża, by zostać baleriną w operze. Tam trafia pod opiekę byłej gwiazdy baletu.