Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaa88

gaz pieprzowy

Polecane posty

Gość ankaa88

witam mam pytanie.. czy działanie gazu pieprzowego moze powodowac jakies skutki uboczne.. soatalam nim w twarz wczoraj jakies 15 godzin temu od faceta ktoremu moj mąz zwrócil uwage ze zle zaparkowal .. wezwalismy policje - facet chcial uciec oczywiscie ale maz mu stanal na drodze - notabene chcial go rozjechac z tego powodu.. no ale doszlo do tego ze nas facet ze swoja zona wyzywali na czym swiat stoi ...bo zwrocilismy im grzecznie uwage... od czasu uzycia gazu minelo dosc sporo czasu a mniee oczy pieka na nowo.. dodam ze mam wade wzroku.. policjanci oczywiscie nakazali mi dzisiaj zlozyc zeznania powiedzieli ze zanotowali wszystkie grozby ktore ci panstwo nawet w obecnosci policji wykrzykiwali.. ale chodzi mi o to czy moge miec jakis problem z oczami? nigdy mnie nie pieka pomimo ze pracuje 8h przed komputerem a dzisiaj z tego pieczenia az mnie glowa boli..;/ mam isc z tym do lekarza i jasnop powiedziec o co chodzi? pomocy..

Gość jjjjjkjkjkjjkj
gaz powoduje podraznienie oczu ktore powinno po jakims czasie minac ale jak sie niepokoisz to co tu duzo gadac - idz do lekaarza🖐️

Gość ankaa88
no to chyba jednak pojde.. ale nie moge sie nadziwic w jakim kraju zyjemy... zeby juz nawet nie mozna bylo zwrocic uwagi... za chwile za wszystko z gazu bedzie mozna oberwac.. ;/

Gość Ahmded Ohara
Jestem ciekaw jak sprawa sie potoczyła? Czy ten gaz wogóle miał atest, bo może napastnik użył czegoś niewiadomego pochodzenia?. Wiem bo teraz rynek zalewają jakies gazy NATO, które można kupic na bazarkach za 8-10 zł a nikt nie wie co to jest. Ale inspekcja handlowa już się tym interesuje