Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska898898955kujawska

kochanek

Polecane posty

Gość asdfgh34567890
ANI MNIE TO ZIEBI ANI PARZY ZAZDROSC JEST LUDZKA-A TY SOBIE NA KIJU PODTRZYMAJ SWOJA FUJARE BO CI JUZ NIE STANIE:D:D:D:P

Z mama na Twoim miejscu porozmawiala bym ale tak zeby nie czula ze na nia naskakujesz tylko ze martwisz sie zeby sobie nie na robila klopotow, w koncu ma meza .

mario- dzieki za rade, niesty wiekszosc kobiet w wieku przekwitania ma ogromne odchyly, jest to zalosne i wstyd mnie za niektore autorki jak mozna dzieci dla chlopa zostawic, w glowie mi sie nie miesci...

Gość ayhu
jestes niepowazna. nie gadaj z matka o tym, to jej sprawa.

asdfgh34567890 - kobieto juz ci chyba wszyscy napisali, wystawiasz sie na posmiewiko i tyle!!! Jestes starsza pania i powinnas sie starzec z godnoscia, a tobie odwala ostro!!! Opamietaj sie: dzidzio piernik:))

Gość ayhu
autorko, nie szanujesz matki- widac to po tych tekstach o trumnie, odhylach, wieku zobowiazujacym.... nie jestes dzieckiem, ona ma swojezycie i przede wszystkim jest kobietą, odchrzan sie

Do asdfgh34567890 a ja jestem pelna podziwu dla takich kobiet wiedza czego chca i nie patrza na opinie "WSI"na kromke chleba nikt im nie da ale gadac potrafia wszyscy co za ciemnogrod

ayhu - jesli jej nie szanuje to uwierz mi, ze mam ku temu powody....Na szacunek nalezy sobie zasluzyc, powinna sie cieszyc, ze wogole z nia rozmawiam, po jej wyczynach...

a co do KASKI jakie to dziecko jestes?????????????????? dobrze ci ktos napisal ze o pieniadze ci chodzi

Na szacunek nalezy sobie zasluzyc, powinna sie cieszyc, ze wogole z nia rozmawiam, po jej wyczynach...------------------o jaki szacunek ci chodzi o ten w trumnie?moze ona z toba nie chce rozmawiac,wstydz sie taki temat zakladac o swojej matce,ale to tylko swiadczy o tobie

Gość 47474757
wszystkie jesteście kurwami

doro - o kase mi nie chodzi, jestem architektem, uwierzmi ze kase to ona ode mnie doi.... po drugie nie przypominam sobie jakiegos watku, napisanego przeze mnie o trumnie... po trzecie: ja wstydzic sie nie musze, ona owszem, bo uczciwosc jest wazna rzecza w zyciu

po za tym, jestem duzo ladniejsza od matki i gdybym chciala moglabym sie wplatac w wic romansow, ale jak juz pisalam jestem lojalna i uczciwa, a ona nie.... podejrzewam, ze tez jestes w powazniejszym wieku i takie bzdety saczysz...

Gość piterjjjuuyyeee
autorku szczerze ci wspolczuje, glupia sytuacja, ale siedz cicho... co do reszty, ludzie starzejmy sie z godnoscia:)

Gość 47474757
nie wiem po co pytałaś tutaj o rade, wydajesz się najrozsądniejsza pośród kafeternianych kurwiszczy :D

Każda kobieta zdradza i ty autorko będziesz taka sama. Po drugie, zrywanie kontaktu przez matki ze swoimi dziećmi nie jest również czymś rzadkim. Dla kobiet zawsze seks i kochankowie będą najważniejsi, nie rodzina i dzieci.

A ta krytyka twojej osoby tylko potwierdza ze każda kobieta jest kurwą i zawsze będzie bronić osobę swojego pokroju.

47474757 - dzieki:))) jestem rozsadna, gdybym byla jak moja matka, nie mialabym dzis nic.... a mam wszystko....ale tak jak pisalam, jestem uczciwa i lojalna, inteligencja tez nie najgorsza, na urode nie narzekam, ale SIE SZANUJE, a nie kropie: dzidzie piernik!!!

Daniel 123 - nie jestem kurwa, uwierz mi, ze nie bylabym sklonna do zdrady, juz taka jestem po prostu!!! Dla mnie dziecko jest najwazniejsze, bylo i bedzie. Nigdy nie zerwalabym z moim synem kontaktu, wychowujemy go z mezem na wzorach i moralnych zasadach. JAk na razie udaje sie nam to bardzo dobrze....

Gość VorreiChiacchierare
kaska898898955kujawska Niestety nie mogę zgodzić się z powyższymi opiniami. Przede wszystkim powinnaś porozmawiać z mamą. Nie chodzi tu o mówienie jej co ma zrobić, narzucanie swojego zdania, wnikanie w szczegóły, a wyjaśnienie całego zdarzenia. :) Z tego co piszesz tak do końca nie możesz mieć pewności jaka jest sytuacja między nią a jej niby kochankiem. Znalazłaś jakieś listy i bielizne, to wcale nie musi świadczyć o najgorszym. Mimo, iż nie przepadasz zbytnio za jej obecnym partnerem, to myślę, że najważniejsze byś postąpiła zgodnie ze swoim sumieniem. Jesteś jej córką i masz prawo wiedzieć co się dzieje, tym bardziej, że jak widać cała ta sytuacja nie daje Ci spokoju. :) Druga kwestia to sex osób po 50. Dziwi mnie, że wciąż tak wiele osób ma wybaczcie, jak dla mnie zaściankowe poglądy. Co złego jest w chęci korzystania z życia, czerpania fizycznej przyjemności, która de facto wynika z naszego biologizmu? Czy każda kobieta/mężczyzna po 50 powinni zamknąć się na to, co twarzyszyło im przez całe życie? Pozdr.

Jestes uczciwa to zagraj z matka w otwarte karty a nie wyzalaj sie na forum,masz 34 lata a wiec i tobie z gorki juz leci i nigdy nie mow nie do czegos czego jeszcze nie przezylas a zycie roznie sie toczy

A tam...mam wazniejsze spray niz romanse, musze myslec o przyszlosci, bo nie wiadomo co z emerytura na stare lata.... Z matka pogadam na osobnosci, prosto z mostu wywale, co mi na watrobie siedzi....Ale dopiero jak zjawi sie w Polsce.

doro - gdybym sie zakochala w kims innym, to bym nie potrafila oszukiwac obecnego meza, znam siebie i wiem, ze nie stac mnie na takie ceregiele!!! Ale mam wspanialego meza i kochamy sie do szalenstwa, po kiego grzyba mi inny fagas??? Dla przygod??? Nie, ja nie jestem, az taka tepa...

Dokładnie, nie zarzekaj się tak bo jeszcze za kilka lat znowu się 'zakochasz' w innym facecie i dla seksu z nim będziesz gotowa zdradzić swoje męża, zgnoić i zgnębić własne dzieci, jak każda prawdziwa kobieta.

Stabilność, uczciwość, odpowiedzialność nie są cechami typowymi dla kobiet. Więc mam podstawy żeby cię uważać za jakiś wybryk

nie pisalam ze masz meza zdradzic tylko ze nie wiesz co przyszlosc przyniesie,a moze twojej matce maz nie odpowiada? wiec niech wniesie pozew rozwodowy,bo zyc zeby ludziom "geby zatkac "to tez nie zycie

hmmm tak do konca stabilna nie jestem, ale w mniej waznych kwestiach zyciowych:))) ale jesli chodzi o lojalnosc, to doskonale rozumiem jej sens i stawiam na pierwszym miejscu..... moze i jestem wybrykiem natury, ale uwazam, ze mam zasady i dzieki temu mase zaufanych ludzi wokol siebie!! A zachowanie mojej matki jest z leksza paranormalne,. Decyzje juz podjelam.

Daniel123 Stabilność, uczciwość, odpowiedzialność nie są cechami typowymi dla kobiet. ha ha ha cechy typowo meskie,lzy mi leca:D:D:D