Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska898898955kujawska

kochanek

Polecane posty

po diabla sie z nim zenila, jak jej nie odpowiada...widzialy gały co braly:))) nie ukrywam, ze w tej kwestii nie zdziwilabym sie:)) ale satysfakcje z kolejnego rozpadu takze bede miala:)) zawsze bylam i bede gora...

Każdy mężczyzna pragnie stabilności i do niej dąży. Każdy facet jak zaklada rodzinę to tylko raz po to żeby ją mieć przez całe życie, choćby nie wiem jakie problemy były to zawsze przy niej trwa. Nigdy jej nie zostawia. A wy dzisiaj mówicie że kochacie a jutro obciągacie innemu, zostawiacie wszystko z dnia na dzień. Lub bardziej popularna wersja, bzykacie się z kochankiem i później wracacie do domu jakby nigdy nic. My posiadamy rozum a wy cipe która wami kieruję. Czego dowodem jest ten temat na kafeterii.

Rzeczywistości nie zmienisz wklejaniem tutaj takich obrazków. Zawsze będziesz już tylko malutka kobietka która będzie biernie patrzeć na to co stworzyliśmy my mężczyźni. I nie wiem co musiałoby się stać żebyście wy w końcu zaczęły myśleć jak ludzie.

Gość terrx
bierne kobiety nie zdradzaja ,korwa co za traume masz z dziecinstwa

hmmm, traume mam na pewno, wlasnie przez takie idiotki, ktore puszczaja sie na lewo i prawo i jeszcze debilki chca sie usprawiedliwiac... fuj..........choc jestem baba, to stwierdzam ze niestety, ale wiekszosc kobiet jest baaaardzo ograniczona w rozumowaniu.... ja jestem taka, bo od malego obracalam sie wsrod facetow, na studiach tez byla wiekszosc facetow i do dzis z facetami sie przyjaznie....co nie przeszkadza mi byc kobieca, ale jedynie fizycznie....