Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drynka

serce mi peka

Polecane posty

Gość belerofront
o, a teraz robi kolacje:)

Gość drynka
robiłąm leczo :-) mniam. robi się zaje.bista pogoda u nas może pójdę na jakiś spacer:-) tak jak wczoraj wieczorem byłam z ciocią i spotkałam tego debila. jeszcze jechał swoim autem specjalnie za mną i mi światłami po tyłku świecił., idio.ta. zachowuje sie jak jakiś szczeniak. ja bd mądrzejsza. nie piszę już do niego. zero kontaktu. jestem z sb dumna że tyle wytrzymuje...

Gość drynka
ale serce mi pęka jak ch.ol.era :(

Gość nikttttttttttttt
a ja nie mam siły nic zrobić

skąd jestes? sama widzisz ze zachowuje sie jak kompletny palant... a on po kilku miesiącach będzie załował obiecuję Ci to. Mój beze mnie wytrzymał 3 tyg ja go przetrzymałam jeszcze tydzień i od tego naszego kryzysu mineło już 2,5 roku teraz już się nie odważy mnie rzucic no chyba że naprawdę byśmy się mieli rozstac no ale nie ważne. W każdym bądź razie znam kilka takich przypadków i każdy prędzej czy później żałuje swej decyzji, docenic będzie umiał po kilku miesiącach, na początku imprezy , alko. to wszystko się podoba a potem już się mu to znudzi i zobaczy jaki jest bez Ciebie. Jeśli nie odważy się zagadac znów to i tak będzie po cichu żałował. Mojej przyjaciółki facet, nie odważył się jej powiedziec, że chce wrocic ale za to mi nawijał jak głupi jak żałuje i jak mu serce pęka, na szczęscie ona nie odzywała sie juz do niego i kiedys spotkała przez przypadek innego, są do teraz razem i są o niebo szczęśliwsi niż z tamtym co traktował ją jak szma.tę za przeproszeniem. Nie siedz w domu ale nie odzywaj się do niego :) PS zaczernij się

Gość pęka pęka i...
pęknąć nie może!:P

Gość drynka
no pęknąć nie może :-) ale to chyba dobrze:) można powiedziecieć,że z częstochowy. no ja właśnie nie chce miec z nim kontaktu. chce sprawdzic czy bd mu mnie brakowac czy nie.

a co miałaś na myśli mówiąc zaczernij się ? :) idę robic obiad:)