Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna1717

Chce jechać z chłopakiem nad Morze - jak przekonać rodziców żeby mi pozwolili?

Polecane posty

Gość bezradna1717

Na początku dali mi warunek: musi jechać z nami osoba pełnoletnia. Mój chłopak ma osiemnastkę we wrześniu, ja w grudniu więc stwierdzili, że jesteśmy za młodzi. Nie robiłam więc problemów i załatwiłam, żeby jechał z nami pełnoletni kolega - spokojny, odpowiedzialny, nie pije alkoholu, no po prostu powinni być zadowoleni. Ja i mój chłopak zresztą też jesteśmy spokojni, nie pijemy, nie chodzimy na imprezy , ale pomimo tego rodzice myślą, że mamy zamiar urządzić jakąś pijacką orgię. Poza tym to zapewne nas zabiją, zgwałcą i okradną.No i pomimo osoby pełnoletniej na pytanie czy teraz mogę jechać usłyszałam "nie". Jak ich przekonać żeby mi pozwolili? To tylko wyjazd na 5 dni na dodatek z pełnoletnią przyzwoitką, chociaż tym razem nie pasuje im, że chcemy wziąć chłopaka : "jak to będzie wyglądało dziewczyna i dwóch chłopaków". Pomocy:(

Gość sfcsd
a długo jesteś z tym chłopakiem?

Gość bezradna1717
jestem z nim dwa lata i dobrze go znają. a te wulgarne i obleśne posty to nie ja piszę ;/

Gość sfcsd
Uprawiacie juz seks? Pytam poważnie, bo rodzicom pewnie o to chodzi :) Wiesz, że z ciążą wrócisz.

Gość bezradna1717
Nie i jak na razie nie zamierzamy, ale jak to wyjaśnić rodzicom ?

Może powiedz im, ze jeżeli boją się o seks, to nie muszą, bo jeszcze nie współżyjecie.

Gość bezradna1717
i może mi jeszcze uwierzą? :(

Jeżeli masz z nimi dobry kontakt i już o tym rozmawialiście to nie widzę problemu. A jezeli nie, to możesz być pewna, że zaszokujesz ich tym wyznaniem :D A tak powaznie, to nie wiem. Ja nie jeździłam w tym wieku z facetami i poniekąd nie dziwię się Twoim rodzicom.