Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raciczki

za 20 dni wyjezdzam na 2tyg. a wlasnie dostalam prace co zrobic ??

Polecane posty

Gość raciczki

skończyłam właśnie studia i złożyłam papiery do kancelarii komorniczej na stanowisko pracownika biurowego. Zostałam zaproszona do drugiego etapu rekrutacji, który polega na uczestnictwie w szkoleniu. Po przejsciu szkolenia można zacząć pracować . Jestem bardzo szczesliwa z tego powodu, tylko jest jeden mały problem za 20 dni wyjezdzam do usa na dwa tygodnie i boje sie ze moze byc to podstawa do tego aby nie przyjac mnie do pracy.... Co o tym myslicie? Mieliscie takie przypadki w swojej karierze?

Gość no nie moge.....
oo to bardzo trudna decyzja! praca albo wycieczka (na pewno bardzo droga) do stanow :O sytuacja patowa...ja bym miala ogromny problem ale wiesz, przyszlosc a wycieczka? taka okazja moze sie juz wiecej nie powtorzyc a wycieka pewnie tak, z drugiej jednak strony, jestes pewna ze chcialabys pracowac u komornika? bardzie niewdzieczny zawod

Na Twoje miejsce mają pewnie kilka innych osób, więc jak im powiesz, że zjawisz się po powrocie, to albo zrozumieją, ze są wakacje i ludzie wyjeżdżają, albo podziękują i znajdą kogoś innego.