Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa świata24

Wstydze sie go zapytać o dziary??

Polecane posty

Gość ciekawa świata24

koleś z którym miło spędzam czas ma na nadgarstku wytatułowaną trupią czaszkę podobną do tych SS a n dłoni pół księżyc Co to znaczy?

Gość grubaska :(
co wy dzis z tymi dziarami?

Gość Z.K WRONKI
Morderca działający nocą .

Gość ciekawa świata24
Bardziej taka a- la dance macabra, memento mori czy coś Nie zabił nikogo, jak już coś to siedział za włamania

Gość ciekawa świata24
do tego co pisał o kutasie Wypierdalaj z damskiego forum Ty nawet kutasa nie widziałeś bo nawet swojego nie masz i umyj dupe

kinky reggae "Pewnie na kutasie ma wytatuowaną swastyke, a na jajkach wąs Hitlera" haha:D dobre!

Gość ciekawa świata24
sama czaszka bez piszczeli

ciekawa świata24 "Bardziej taka a- la dance macabra, memento mori czy coś Nie zabił nikogo, jak już coś to siedział za włamania" nie mogę z ludzi, którzy twierdzą, że osoby posiadające tatuaże są byłymi więźniami albo jakimiś bandziorami:D ludzie to nie średniowiecze, żyjemy w 21. wieku a tu dalej taka ciemnota!!!

nutella nie udzielaj się idiotko, bo nie masz zielonego pojęcia o pewnych sprawach tatuaże te z pierdla a te dla ozdoby są inne ale ty gówno o tym wiesz i stąd spierdalaj To że masz neta od tygodnia i wreścię jesteś w 21 wieku to się tak tym nie chwal bo 21 wiek mamy od 10 lat On tylko powiedział po prostu kiedyś byłem młody i głupi nieważne mam zamiar to usunąć

Gość chcestaduciec
ja pier*********************** zgadzam sie w 100% jest roznica pomiedzy tymi normalnymi a tatuazami bylych wiezniow. czaszka z piszczelami - przyjmuje zlecenia pobić i morderstw półksiężyc na dłoni lub przedramieniu - złodziej nocny ja bym sie od nego trzymala daleka. siostra zajomej mojej ciotki umawiala sie z bylym wiezniem jakies 5lat temu do tej pory chodzi za nia policja, bo tamten jest ciagle o cos podejrzewany