Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest ?

Faceci mówią że fajna ze mnie laska ale nie są mną zainteresowani ;/

Polecane posty

Gość jak to jest ?

nie jestem narzucającą się desperatką ani podobnym typem,sami mówią że jestem fajna ale jakoś do tej pory nikt nie powiedział mi ze jest mna zainteresowany Więc.... o co chodzi ?

A ty powiedziałąś komuś ,że jesteś tak z mostu?, to się poznaje po gestach Powodów może być wiele Za ładna oniesmielasz Wredna dziecinna idiotka zła opinia zrobiona przez zazdrosna koleżanke Niedostepna- może takie sprawiasz wrażenie zarozumiała - zbyt wysokie miewanie sprawdz obcje balety

Gość jak to jest ?
Nie lubie dawac swoich fot, bo mam lustro i wg mnie jestem co najwyżej przeciętna... ale zauwazylam tez ze np gadam z kims na gg czy jakims portalu i dajmy na to widza moje zdjecia to mowia co mowia ale kontakt jest i tak zerwany po jakims czasie;/ moze to ze jestem niesmiala od razu wyczuwaja albo nie wiem... bo na pewno nie zla opinia itd,wredna tez nie jestem.. dziecinna chyba tez nie,choc na pewno jak dorosly nie mysle bo jeszcze mloda jestem :classic_cool:

Gość cxzczv
masz ochote popisac na gg?

Gość jak to jest ?
Sorry ale nie;)

Gość ja tak mam, ale u mnie jest
tak, ze jestem przecietna z wygladu faceci, zawsze uwielbiali ze mna rozmawiać, kiedy poznwalaismy sie blizej pozniej cos iskrzylo, ale taki zwykly facet, ktory nie rozmawial ze mna nigdy, nawet na mnie nie patrzy :( coz, nie kazdy moze byc piekny