Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna bez pracy:/

Nie mogę znaleźć pracy:/

Polecane posty

Jestem studentka, wróciłam niedawno z Francji, gdzie sobie troszkę zarobiłam i wynajęłam pokój w mieście, w którym studiuję. Ale nie chcę siedzieć bezczynnie, więc postanowiłam rozejrzeć się za pracą. Jestem po pedagogice, mam referencje i doświadczenie, więc dałam ogłoszenie, że zajmę się dzieckiem. Ale nikt nie zadzwonił. Później zamieściłam ogłoszenie, że zajmę się dzieckiem za 250 zł miesięcznie(żebym miała na waciki:P ale nie siedziała na tyłku, a to zawsze jakieś zajęcie), ale chętnych też brak:/ A w lokalnej gazecie non stop ukazują się ogłoszenia"szukam niani" itd :/:/ nie rozumiem tego.

myslisz, że nie dzwonię? Ale za każdym razem te same wymówki: -za młoda -oddzwonimy później -umawiają się na rozmowy i je dowołują dzień przed. Niepoważni Ci ludzie:/

no ja też bez pracy się meczę. Postanowiłam już zrobić kurs na kasę i iść do sklepu :o od czegoś trzeba zacząć a każdy grosz mi się teraz przyda :(

staszek, dlaczego? Pilnowałam dzieci w różnym wieku, żadnemu nie stała się krzywda i żadne nie było członkiem mojej rodziny, więc mam referencje obiektywne. Nie chcę też 1000 zł za swoją pracę, jak już pisałam wystarczy mi 200-300 zł za cały miesiąc, bo za darmo przeciez pracować nie będe, ale mam odłożona kasę i nie potrzebuję więcej. Ale kurde nawet rekreacyjnie nie można popracować:/

Gość RTFHGDRTGHT
Staszek nie dałby ci dziecka, bo on nie ma dzieci