Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takaa jedna mala

Co to moze oznaczac

Polecane posty

Gość Takaa jedna mala

Śnilo mi sie dzis ze przylecial do mnie bocian i przyniosl mi dziecko oczywiscie to jest moje najwieksze marzenie by miec dziecko ale co to moze oznaczac??? jak myslicie? Czy ktorejs z was sie snil bocian kiedyś??

Gość Takaa jedna mala
Chyba tu masz racje bo w dzien widzialam dwa bociany jak klekotaly na naszym kominie wiec pewnie to nic takiego?

Gość Takaa jedna mala
Takiego!

Gość Takaa jedna mala
up up up up up up

Gość a powiedz szczerze
Bocian symbol płodności, sen wyrażający marzenia i tęsknoty widzieć: nowe dziecko w rodzinie młode w gnieździe: będziesz miał sprawy w przedszkolu, domu dziecka itp. Bocian najczęściej jego symbolika wiąże się z ludową tradycją opowieści o bocianach przynoszących dzieci stąd wyraźne wnioski: chęć posiadania rodziny, pragnienie stabilizacji i oparcia w najbliższych. Bocian jest także symbolem odradzania, wiosny zapowiada zmiany i to z reguły na lepsze, może być też zwiastunem szczęśliwych nowin. Z Dalekiego Wschodu pochodzi wiara w długowieczność tego ptaka, natomiast symbolika chrześcijańska łączy go ze zmartwychwstaniem. Sen o bocianie to dobry omen, zwróć jednak uwagę, co ptak przynosi ze sobą. Zobacz też Ptak. Sennik dla Kobiet: bociana widzieć trudno tego snu nie skojarzyć z najpopularniejszym mitem o bocianie ,,doręczycielu ślicznych, różowiutkich niemowlaków; gdy w swoim śnie miałaś ochotę na widok tego, przecież sympatycznego, ptaszka wziąć nogi za pas, prawdopodobnie nie jest to najlepszy moment na powiększenie rodziny. Sennik dla zakochanych: bociana widzieć choćby nie wiem, jak bardzo nie chciały, bociany już na zawsze pozostaną w naszej świadomości „dostawcami dzieci i to często w najmniej ku temu odpowiednich momentach. Sen z boćkiem w roli głównej przypomina właśnie o tej kwestii, która w Waszym związku wciąż pozostaje nieuregulowana. Porozmawiajcie szczerze, jaki model rodziny każde z Was preferuje, nie czekajcie z tymi rewelacjami, bo potem może już nagle być za późno.