Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdnjsnfsfksndkfndskn

praca licencj. wazne!!!!!

Polecane posty

sdnjsnfsfksndkfndskn wolałbym jednak obronić ten licencjat i zrobić mu hamburgera i frytki do tego. wypowiedz powyzej to podszyw

sdnjsnfsfksndkfndskn wolałbym jednak obronić ten licencjat i zrobić mu hamburgera i frytki do tego. wypowiedz powyzej to podszyw

Ja ustaliłem termin na wrzesień z moim promotorem czyli rozumiem że gdyby coś było nie tak to na pewno już bym o tym wiedział. A jak długo trwa sam egzamin?

sdnjsnfsfksndkfndskn wolałbym jednak obronić ten licencjat i zrobić mu hamburgera i frytki do tego. wypowiedz powyzej to podszyw Dziwię się że komuś chcę się marnować czas na wklejane tego tekstu, jeżeli nie chcesz wypowiadać się na forum to przynajmniej nie utrudniaj komunikacji.

Hej wyszukałem na internecie taką informację "Po złożeniu dokumentów praca przechodzi przez program antyplagiatowy. W momencie kiedy jest już gotowy wynik antyplagiatu (informacja w dziekanacie) student udaje się z drukiem recenzji do recenzenta. Dopiero w dniu dostarczenia recenzji ustalany jest termin obrony. Czy Wy mieliście podobnie, Pytam bo konkretnego terminu obrony jeszcze nie ustaliłem, dostarczyłem pracę do Dziekanatu w wersji elektronicznej ale czy Dziekanat wystawia mi przed obroną swoją recenzję?

Gość ona mona lona
niewiem jak jest na innych uczelniach więc nie pomoge w tej kwestii. U mnie wysyła się KAŻDĄ pracę na serwetry i tam są sprawdzane automatycznie przez program specjalny.

Wygląda na to że na każdej uczelni obowiązują inne zasady...

mogę POMÓC w poprawie plagiatu, ale także mogę udzielić pomocy w napisaniu pracy licencjackiej. zainteresowanym podaje kontakt katrin08@wp.pl

Gość gość
Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net