Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadarine

Podaj swoja definicje doskonalosci.Moim zdaniem kobieta doskonala to:

Polecane posty

no to siup.. no wlasnie... ja to jest??? kobieta nie moze za duzo wymagac,ale facet jak najbardziej... :) dziwne....

Nadarine Nie wygrasz ze mna :D Zeby zobaczyc dusze kobiety, trzeba spojrzec jej gleboko w oczy, a do tego potrzebne sa tez oczy :) Spadaj na drzewo i mnie nie denerwuj juz :D Bo sie nie znasz :) No to siup, ciekawe rzeczy opowiadasz ;)

A jaki moral z tego ? Taki, ze oczy to zwierciadlo duszy. Nie majac oczu nie zobaczysz wnetrza :) Logika zdania i myslenia 2:0 :*

Gość no to siup..
nadarine..jesli dwoje ludzi sie kocha..a przede wszystkim szanuje to nie wymagaja od siebie rzeczy niemozliwych!!sa idealami dla siebie.. niewazne ze kobieta ma krzywe nogi a facet brzuszek zamiast kaloryfera..Wazne ze w swoich oczach widza milosc a nie przywary ktore dostrzegaja inni;-)

no to siup Teraz ja smialo moge powiedziec, ze nadajemy na jednakowych falach :D

Gość no to siup..
Exact90 madrze piszesz;-)

Gość no to siup..
hihi milo mi:-)

Gość no to siup..
moj ma nadwage ktora wytykaja inni..ja widze tylko jego piekne i dobre oczy!

Wazne, ze Ty widzisz w nim wspanialego faceta. Przynajmiej nie musisz sie z nikim dzielic ;)

Gość no to siup..
hahaha prawda!!! nie musze:-D widze ze nadajemy caly czas na tej samej fali;-) czytasz w moich myslach..a to skomplikowane

Exact90 ja wcale z Toba nie walcze :)chyba sie troszke zapedziles :) no to siup.. co innego jesli piszesz ze nie wymaga zbyt wiele a zupelnie innego wymiaru nabiera wypowiedz gdy piszesz ze nie wymaga rzeczy niemozliwych... precyzuj swojee wypowiedzi :) poza tym zgadzam sie z Toba z wypowiedzia ,,nadarine..jesli dwoje ludzi sie kocha..a przede wszystkim szanuje to nie wymagaja od siebie rzeczy niemozliwych!!sa idealami dla siebie.. niewazne ze kobieta ma krzywe nogi a facet brzuszek zamiast kaloryfera..Wazne ze w swoich oczach widza milosc a nie przywary ktore dostrzegaja inni ,, POZDRAWIAM :)

Staralem sie o kobiete, caly rok. Nie potrafila zaufac, wiesz nieudany zwiazek i uszczerbek na psychice. Przez tyle czasu wytrwalosci rozgryzlem wasz tok myslenia. Potrafie czytac w myslach, takze uwazaj :D

Gość no to siup..
uwazam :-D w moich malo kto moze poczytac;-) jestem niezdefiniowana kobieta;-)

Zglodnialem ... Szukam kogos chetnego, kto pojdzie i zrobi mi cos do jedzenia... :P I szczerze licze, ze kogos takiego tutaj znajde :D

Gość no to siup..
mnie tez;-) nadine piszesz: co innego jesli piszesz ze nie wymaga zbyt wiele a zupelnie innego wymiaru nabiera wypowiedz gdy piszesz ze nie wymaga rzeczy niemozliwych. nie powinnismy wymagac wiecej niz mozemy dac z siebie!

Gość no to siup..
wirtulanie moge Ci odgrzac schabowego;-) mam surowke z jabkla i marchewki podac?

Narobilas mi smaku :P Wlasnie mialem ochote na shcabowego :) Najchetniej zjadlbym z frytkami :D ale sorowke tez poprosze !:D

Gość no to siup..
widzisz wiedzialam co chcesz;-) mam frytki w zamrazalce..dawaj do mnie;-)

Hehe, znajac zycie, mieszkasz gdzies na drugim koncu polski :D Predzej z glodu bym umarl :P No nic... Musze zadowolic sie moimi kanapkami :( :D

Gość no to siup..
no niestety mieszkam daleko..ale pamietaj ze u mnie masz zawsze cos dobrego do jedzenia;-) smacznych kanapek:-)

i z tematu o doskonalosci zeszlismy na tematy kulinarne ;) zamykam watek :) Dziekuje za uwage :)