Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salvaTion

dziewczyny lubia zlych chlopcow, kobiety kochaja dobrych mezczyzn

Polecane posty

Gość salvaTion

czesc:) zakladam ten topik, poniewaz mam dosc topikow na ktorych gdy pisze sie, ze kobieta ma dobrego mezczyzne to od razu pojawiaja sie glosy, ze i tak go zostawi, bo kobiety lubia zlych chlopcow. ja od wielu lat jestem zwiazana wlasnie z takim dobrym mezczyzna. kocham go i szanuje za jego milosc, dobroc, poswiecenie. jasne, gdy mialam te nascie lat imponowalimi zliu chlopcy ale gdy doroslam wszystko sie zmienilo. nie interesuja mnie agresywni samcy. nie wyobrazam sobie, ze jako dorosla kobieta moglabym sie zwiazac z kims takim. kocham i doceniam mojego dobrego mezczyzne:) jest nas tu wiecej?

Gość a ja kocham
lubie i Szanuje Jego :)

Gość co wiecej dodam
ze mnie ci zli chlopcy wydaja sie zalosni, tacy duzi chlopcy w krotkich porcietach, ktorzy w obliczu prawdziwego kryzysu uciekaja do jaskini. A moj maz to prawdziwy, wspanialy mezczyzna, opiekunczy kochajacy dbajacy o rodzine i przy tym super meski. Schemat bad boya juz dawno jest passe!

Gość ja tez to zrozumialam
jacy sa wlasciwie ci zli chlopcy?

Gość salvaTion
mam kolezanke, ktora miala wtedy okolo 24 lat. miala naprawde dobrego faceta, cierpliwy, zaradny, nie pchal sie w zadne problemy. po jakims roku zdradzila go ze swoja miloscia z czasow liceum. ten drugi chlopak, bo mezczyzna bym go nie nazwala, to taki typowy samiec, wyrywajacy dziewczyny niczym towary z polki, ciagle wdawal sie w bojki. ona powiedziala o tym swojemu facetowi, tez z trudem ale przelknal to bo ja kochal ale znajoma i tak go zostawila dla tego drugiego bo stwierdzila ze ten drugi jest bardziej interesujacy. 4 lata pozniej z dzieckiem na reku przychodzi sie zalic, ze zmarnowala sobie zycie, ze nie moze sobie wybaczyc, ze miala tak dobrego faceta a zostawila go dla dzieciaka, ktory nie potrafi poradzic sobie z dojrzewaniem. jest mi jej zal, bo choc wiem, ze to byla jej decyzja to naprawde dziewczyna zmarnowala sobie zycie. a ten fajny facet ma teraz zone o ktora dba, kobieta jest w ciazy i on troszczy sie o nia jak o najwiekszy skarb. i takich sytuacji jest wiele, ze dziewczyny zostawiaja tych fajnych, dobrych mezczyzn dla niedojrzalych chlopaczkow, ktorzy imponuja im agresywnoscia i chyba wnoszona do zwiazku adrenalina. a potem narzekaja.

Pewnie tacy jak stoją w bramie kamienicy albo zwykli lowelasi bawiący się kobietami i nieszczędzący przemocy.

Gość salvaTion
moze wytlumacze jacy sa zli chlopcy w moim odczuciu, po doswiadczeniach z czasow gdy tacy jeszcze mnie interesowali:) niecierpliwi, latwi do sprowokowania, czesto siegajacy po przemoc jako argument w klotni. taki ktory nie potrafi spokojnie i z klasa zareagowac na prowokacje, tacy, ktorzy nie sa pewni, nie wiesz jak zareaguja. chlopcy ktorzy kobiety trzymaja na dystans, nie staraja sie o nie nawet w polowie tak jak kobiety staraja sie o nich. zazwyczaj przystojni, czesto imprezuja, nie maja problemow z ryzykowaniem wlasnego zycia. to taka pierwsza definicja jaka mi przyszla do glowy:)

Gość jelonekkk..
a więc ten niedobry Jarosław okazuje sie być blisko ideału ...a więc do dzieła odważne i dzielne kobiety !!! czego się nie robi dla kraju , siebie i przyszłej rodziny :) która pierwsza ...chętna ???

Gość salvaTion
inna sytuacja, to juz nie moja znajoma tylko znajoma meza. tez miala kiedys fajnego faceta ktorego zostawial dla innego bo stwierdzila, ze tamten jest dla niej ZA DOBRY a ona potrzebuje kogos kto czasem przelozy ja przez kolano i da klapsa. to teraz chodzi z sincami ukrytymi pod dlugimi rekawami. i znowu- dobry facet ulozyl sobie zycie z kobieta ktora go docenia. to kobiety wychgodza zle na takich porzuceniach, bo wczesniej czy pozniej doceniaja to co mialy i co odtracily. ciesze sie, ze na mojej drodze pojawil sie taki facet, ze mam to szczescie, ze wracajac do domu nie spodziewam sie awantury, balaganu, wiem, ze zadba o mnie tak jak ja dbam o niego. kobiety doceniajcie takich mezczyzn!

a więc do dzieła odważne i dzielne kobiety wymagane kompetencje - umiejetnosc czyszczenia kuwety, szybkiego rozpalania pochodni i mowienia ZDRADA z usmiechem na ustach

Gość ja tez to zrozumialam
moze to dziwne, ale nmnie nigdy tacy nie krecili, ale fakt, ze zdarzalo sie, ze im bardziej on mial mnie na dystans, tym bardziej bylam jego;) tez mi z tym juz przeszlo, mlodym sie bylo...

Gość salvaTion
nawet patrzac na ilosc topikow o nieszczesliwych kobietach, w zlych zwiazkach, ze zlymi mezczyznami. zadna tam nie pisze, ze jej facet jest cierpliwym cieplym zyczliwym czlowiekiem i jest z nim nieszczesliwa. zazwyczaj sa to agresywni narwancy nie radzacy sobie w dojrzalym zyciu.

Gość zdolowana80
a jak jest odwrotnie? miałam w domu faceta, który potrafił tylko obrażać, ubliżać i nie doceniac...wkońcu go zostawiłam...a na początku był chodzącym ideałem...

Gość salvaTion
zazwyczaj jest tak, ze mezczyzni jesli udaja to udaja dopoki nie zdobeda kobiety. gdy juz ja zdobeda latwo jest sie zorientowac co bylo prawda a co nie. wtedy takiego trzeba zostawic. facet nie bedzie ukrywal swojej prawdziwej natury dluzej niz rok:)

Gość loolina
ja bylam jedna z tych glupich bab ktore zostawiaja dobrych mezczyzn dla zlych. moj byly poprostu wydawal mi sie nudny. byl taki dobry, do wszystkiego podchodzil rozsadanie a ten drugi byl taki szalony, niebezpieczny pociagalo mnie to. juz po kilku miesiacach zrozumialam jaki blad popelnilam. niestety bylo juz zapozno i ten dobry juz byl zajety. teraz tkwie w zwiazku ktory nie tylko nie daje mi szczescia ale nie daje mi tez poczucia bezpieczenstwa. chce zerwac ale boje sie ze w moim wieku juz nikogo lepszego nie spotkam bo ci dobrzy juz sa pozajmowani

"nie tylko nie daje mi szczescia ale nie daje mi tez poczucia bezpieczenstwa. chce zerwac ale boje sie ze w moim wieku juz nikogo lepszego nie spotkam bo ci dobrzy juz sa pozajmowani" to bądź nieszczęśliwa i nie narzekaj

no tak , lepsza byle jaka partia niż żadna , o zgrozo...kobieto...

Gość salvaTion
skoro jestes nieszczesliwa to skoncz to, nie wiem ile masz lat ale zakladam, ze masz przed soba jeszcze wiele lat zycia. nie ma sensu meczyc sie z kims kto nie jest dla Ciebie dobry. a dobrych wolnych facetow w dalszym ciagu jest wielu. tylko na takich czesto niezwraca sie uwagi.

Gość belerofront
tak sobie czytam i czytam i w zasadzie teoretycznie macie rację tylko ile już było topików o laskach, które wybierając drania olały dobrego faceta i nadal są z tymi draniami i żalą się, że nie umio od nich odejść bo kasa, dziecko itp więc jak jest naprawdę?

Gość salvaTion
wiem:) ale z zalozenia ten topik mial byc dla kobiet ktore wlasnie maja dobrych facetow:) tylko niewiele sie odzywa:)

po ilości tematów na kafe odnośni drani nie powinnaś mieć zbyt dużej nadziei na większy odzew :/