Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eheheheheh

Plamienia po okresie- co może być przyczyną?

Polecane posty

Gość eheheheheh

Witam, Jak w temacie- miałam okres od 20 do 25 lipca, był on co prawda skąpy, ale był stres itp. więc mogło mi się namieszać. Ale odkąd skończył mi się ten okres mam plamienia jasno brązowe lub trochę ciemniejsze (nie ma ich dużo i nie mają przykrego zapachu). Dodam że seks uprawiam z prezerwatywą oraz do tego stosunek przerywany (prezerwatywa cała, nie zsunęła się). Może któraś kobietka tak miała? Do lekarza nie mogę iść na chwilę obecną, ponieważ dzisiaj wróciłam z wakacji a jutro jadę dalej... a na wizytę min tydzień będę czekać i tak, więc dopiero gdy wrócę będę mogła się umówić. Proszę tylko o jakąś odpowiedź co mogłoby być przyczyną tych plamień :)

Gość eheheheheh
up

Gość eheheheheh
up

Gość athina14
Witam. Miałam identycznie plamienie po miesiączce,ale czym to jest spowodowane nie wiem.Czytałam że może być przez torbiel i przez wysoką prolaktynę a u mnie akurat w czasie tych plamień sporo podskoczyła (robiłam badania).Plamienia mają różne przyczyny i najlepiej udać się do lekarza. eheheheh możesz zbadać prolaktynę jeśli masz bóle piersi i inne objawy.Pozdrawiam

Gość ważka1819
mam proble odnośnie plamienia. okres miałam 3 września 6 wrzesnia wspozyłam ale z prezerwatywa i bez wytrysku. okres skonczyl sie wrzesnia a od 11 wrzesnia mam plamienia. nie wiem czym to jest spowodowanie, ciąze wkluczam. miała tak tras z was? prosze o pomoc