Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aranelka

Po czym poznać, że ON...

Polecane posty

Gość up...
Alicjo- a jesli ow hipersamiec z powodu podwyzszonego poziomu testosteronu dogadzlby ci jak to okreslilas a w wolnych chwilach lal ile wlezie byloby to do przyjecia?

Gość Magdalllllena_
Ustaliłabym: pytając. Poza tym wspomniałam o tym, bo to naprawdę ważne. Polityka jest ważna. Poglądy i to że się je ma lub nie. Też. Ale spoko, mogę nie wrzucać polityki, niech będzie. To moje prywatne kryterium. :)

"zy w tym kraju musza byc tylko dwie glowne partie i to tak spolaryzowane" Spoko, nie tylko w tym tak jest. Niemal wszędzie są 2 główne i kilka pobocznych. A w niektórych (np. UK i USA) to w zasadzie są tylko 2 partie cokolwiek znaczące. "Nie wciagajmy polityki w ten watek" Zdecydowanie popieram.

Gość Alicja z Krainy
To ważna cecha. Bez niej kiepsko się układa. Oczywiście nie jest jedyna, ale WAŻNA. Kiepsko jest gdy jest kiepsko w łóżku.

Polityka jest ważna, ale większość ludzi w naszym kraju ( na szczęście ) nie identyfikuje się jednoznacznie z jedną opcją. Więc możemy pominąc ten szczegół ( statystycznie )

Gość Dziki Morświn
Ci co stoją z krzyżem pod pałacem prezydenckim identyfikują się... Ale kto wie, może niektórzy z nich to dobrzy kandydaci. Na pewno nie głosują na PO. To są Katolicy na pewno. Tylko jak sprawdzić czy dobrzy w łóżku?

Gość Magdalllllena_
Dla mnie nie musi się identyfikować z daną (konkretną) opcją; nie może się tylko identyfikować z opcją antypolską i antypaństwową. A jakie smaczki będzie sobie wybierał to już sprawa indywidualna.

Gość Dziki Morświn
i pewnie też musi żądać "prawdy o Smoleńsku" oraz "bronić krzyża od Giewontu do Bałtyku"... przecież każdy Prawdziwy Polak wie że śp.Jedynego Prawdziwego Prezydena załatwili Rosjanie rozpylając hel by samolot spadł, potem bombą próżniową przewrócili go na grzbiet i strzałami w głowę dobijali pasażerów Ktoś z takimi poglądami świetnie nadaje się na męża. Zdaje się że brat zmarłego prezydenta jest jeszcze wolny.

Gość up...
Magdaleno- rozumiem ze zmierzasz do tego, by dla twojego mezczyzny wazny byl spokojny i bezpieczny tradycyjny ( w pozytywnym sensie) dom? To Twoje kryterium- sa osoby dla ktorych wazne jest, by partner mial smykalke do interesow, potrafil stworzyc mini imperium rodzinne a do tego konieczne jest otwarcie sie na swiat

Gość Dziki Morświn
Ojciec Rydzyk ma smykałkę do interesów, imperium swoje stworzył, ale otwarty na świat koniecznie nie jest. Za to jaki ArcyPolski. I przystojny na dodatek...

Gość up...
to tylko zespol ludzkich cech prowadzacych do przedluzenia gatunku:-) ekonomia zdecydowanie pomaga:-)

Gość Magdalllllena_
Morświn jesteś typowym lemingiem, wspomnieć coś delikatnie acz krytycznie o PO, a ty już na posterunku, zwarty i gotowy, plujesz jadem i wygadujesz jakieś dyrdymały o ojcu Rydzyku czy helu; cizasss, skąd się biorą tacy ludzie? swoją drogą zastanowiłabym się na twoim miejscu, dlaczego gdy piszę, że nie lubię opcji antypolskiej, od razu zaczynasz bronić PO :) pomyśl o tym up Źle rozumiesz. To, że napisałam, że powinien być to mężczyzna wierzący, nie znaczy, że ma być zamknięty na świat, ma nie mieć smykałki di interesów i nie umieć stworzyć imperium. Co to w ogóle za stereotypy? Mój partner ma własną, sporą firmę, wielu ludzi wokół siebie i na pewno nie jest skromnym, bojącym się własnego cienia mężczyzną. A przy tym tak! - co niedziela chodzi do Kościoła.

Gość up...
nie mam nic przeciwko ludziom wierzacym, uwazam ze to chwalebne kierowac sie w zyciu zasadami. Moja wypowiedz byla w kontekscie pogladow politycznych i naszych dwoch wspanialych partii politycznych - jednej preferujacej socjalny model z tradycyjnymi wartosciami i drugi liberalny

Gość up...
ale "globalnosc" sklada sie z czastek:-)

Gość Magdalllllena_
W Polsce nie ma mainstreamowych partii liberalnych. Mamy jedynie Nową Prawicę i choć póki co ma nikłe poparcie, to właśnie ona reprezentuje moje poglądy na gospodarkę. :) Ale to już zupełny off top.

Gość up...
ja tam ide spac-przyppominam , ze watek zalozyla mila mloda dziewczyna, jakby wiedziala jak sie on rozwinie pewnie strzelilaby sobie w leb :-)

Po czym poznać, że ON... z cząstek stanowiących globalną całość, których różnorodność zagwarantuje przetrwanie największych meteorytów :P