Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguleczka

SOFTWARE DOWNLOAD CLUB czy ktoś miał z nimi problem

Polecane posty

Gość dszniutka
cz wszystkim skopiujcie cale nasze forum i wyslijcie do prokuratury. to mafia czyni. chwala sie ze przeciagu krotkiego czasu zarobili kupe pieniedzy bylo w waiad w necie, pa

Gość myśli
daj namiary na artykuł w którym to się chwalą,

Gość draken1111
ja mam ten sam problem czy ktoś wie już jak z tego wyjść????

Gość Kasia9993
Ja tez miałam z nim problem wystraszyłam sie i zapłaciłam później zadzwoniłam na pewną info linie tam były darmowe porady prawne i tam już znali ta sprawę i pani adwokat powiedziała że to tylko naciągacze i ze nie trzeba sie przejmować i ignorować wszystkie potwierdzenia do zapłaty... Na szczęście zdarzyłam pojechać do banku i wycofać przelew

Gość draken1111
WIELKIE DZIĘKI :D . po odwiedzeniu strony forumprawne ulżyło mi i wysłałem im odpowiedź coś w stylu '' możecie pałkę obrobić frajery'' hehe juz wiem ze nie ma co sie tym przejmować

Gość xawi1977
Witam przyszedl mi taki sam e-mail jak wszystkim pierwszy raz widze te strone moze i bylem na tej stronie ale nic od nich nie dostalem i nie mam zamiaru placic za nic.Czy komus sciagneli pieniadze droga sadowa?-czy to jest prawne co ta firma pisze ?

Gość klagen
Serdeczne dzięki. Bardzo mi się przydały Wasze opinie, a byłem już skłonny zapłacić 198 zł. Nabrałem się, gdy chciałem pobrać GIMPa, ale próba była nieudana i zrezygnowałem. Niczego innego nie pobierałem z ich strony. Oczywiście nie przeczytałem regulaminu - nauczka na przyszłość. Pozdrawiam

Gość myśli
jakbyście czytali forum prawne to byście wiedzieli że po zapłaceniu dalej przychodzą ostateczne wezwania. z sądem nic nie wskórają bo to oszuści

Gość jafra252
dostałem też nakaz zapłaty 198 zł. i mniezatkało,ale po wejściu na forum wiem że to ściema,lipa,nie dać się zastraszyć.

Gość falo46
Ja także dostałem taką fakturę i już 3 ponaglenie. Próbowalem z niminawiazać kontakt ale w żaden sposób nie można. w ostatnim e-mail postraszyłem ich ze zgłosiłem na policję ale nie pomogło przysłali następne. Myślą że znaleźli frajera do płacenia za nic.Nie mam od nich żadnego programu. Ale teraz się wkurzyłem i naprawdę idę na policję.niech się wezmą im za d....

Gość Stingu
Również to dostałem... Olewam ich konsekwentnie od 2 miesięcy...

Gość Olexia
wiatam ja tez dostałam takiego maila i powiem szczerze ze to juz robi sie troche chore.. teraz juz wiem jak nasze dane sa chronione!!!!MASAKRA

Gość wasik
ja już mam to gdzieś

Gość bagunia
witajcie ja również dostaje jakieś faktury do płacenia 198zł i wczoraj znowu dostałam,ale po przeczytaniu tej strony mam ich gdzieś,,,niech szukaja innych frajerów.Ale owszem na początku sie przestraszyłam.ale daje sobi siana z tym

Gość amarettoxxl
I mnie sie ta sytuacja przytrafila. spakowalem kumpli i pojechalem tam aby uregolowac dlog,a to lubie najbardziej,ku mojemu zdziwieniu nie bylo kogo serdecznie, az do bolu przytulic i usciskac. Dla waszej otuchy dodam,iz od miesiaca nic nie dostalem a zaczelo sie 3miesiace temu. Olejcie to grzecznie i kladzciesie spac spokojnie. Nie pozdrawiam.

Gość Marcie82
Witam serdecznie. Ja piszę ze Szczecina. Też dostałam takiego maila. Mam konto na google. I dzisiaj przeglądałam skrzynkę (a dawno jej nie otwierałam). Tylko że ta wiadomość była w SPAMIE, i to już mnie zdziwiło. Według nich 1 lipca coś ściągałam. Ale co, nie wiem. Adres mailowy jest mój, ale dane osobowe nie. Jakieś kompletnie inne. Ponadto numer IP też nie jest mój. Kompletnie nie rozumiem o co chodzi, bo nie mam żadnego programu z tej firmy. Nie wiem teraz czy iść z tym na Policje, czy czekać nie wiadomo na co. Mamy wrzesień, od lipca upłynęło sporo czasu, a ja niejednokrotnie wchodziłam na mojego maila w pracy ( i często też zapominałam się z niego wylogować). Co radzicie? Olać to, czy coś działać. Oto ich dane. Usługodawca: Internet Service Ul. Borhaterów II Armii WP 12 59-900 Zgorzelec NIP: 6152027918 Nr konta 49 1090 1968 0000 0001 1519 1520 Bank Zachodni WBK Rzeczywiście brak numeru KRS.

Gość pakmen
w zadnyn wypadku prosze nie placic tym naciagacza sprawa jest w prokuraturze

Gość myśli
czy komuś coś sie pojawiło z tego serwisu ?