Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USA my dream

zabierzcie mnie do USA, wykopcie mnie do USA, dajcie mi wizę do USA, przmyćcie m

Polecane posty

Gość USA my dream

mnie do USA

Gość hahahahahaaa
sam daj sobie kopa z rozmachem w dupe to moze dolecisz az do USA

Gość krups
tam oficer emigracyjny w turbanie już czeka aż wpadniesz w jego łapy i do Polski odeśle :)

Gość możesz się ze mną zamienić
Jestem w USA na wakacjach, nienawidze tego kraju, chce do Polski! Chce już lądować na lotnisku w Warszawie! Zabierzcie mnie do Polski, wykopcie mnie do Polski, JA CHCE DO POLSKI!!!!!!

Gość USA my dream
krups- weź nie gadaj

Gość USA my dream
możesz się ze mną zamienić- ac zemu ci źle to zajebisty kraj! i co tam robisz jesteś u rodziny? W jakim stanie>?

Gość hahahahahaaa
A skad wiesz, ze zajebisty? Byles w USA?

Byłeś/aś kiedyś już w USA? To nie jest zajebisty kraj, może był ale 10 lat temu, teraz ameryka to dno, nic ciekawego, wszystko drogie, architektura brzydka, tęsknota za Polską ogromna. Jestem u rodziny w Chicago.

Gość krups
samoloty puste do USA latają , wkrótce ten kierunek dla LOT przestanie być opłacalny

Gość USA my dream
hej skizto jak tam było na spotkaniu :D "architektura brzydka" no mnie się podoba te wierzowce i w ogóle "A skad wiesz, ze zaj**isty? Byles w USA?" byćć nie byłam ale koleżanka była i zadowolona bardzo foty widziałam i mnie wzięło

A z opowiadań mojej rodziny wiem, ze coraz więcej Polaków opuszcza Amerykę i wraca do Europy, niekoniecznie do Polski (chociaż też), ale przeprowadzają się do Niemiec, Anglii, Francji. Życie na tym samym poziomie, może nawet na wyższym, a przede wszystkim u SIEBIE, w Europie.

Gość USA my dream
czekajcie, wieŻowce chyba się pisze

Gość krups
ale póki co nawet jeżeli chcesz do USA w celach turystycznych się dostać albo na zakupy to na lotnisku w USA będziesz dokładnie przetrzepana a po rozmowie z oficerem zapragniesz natychmiast wrócić do Polski :)

Zajebiście :D Obaliłam sobie 2 Gingersy. Zwinęliśmy się na domówkę, ale że ja podpadłam mamusi to 22 w domciu i chuy. Z mojej klasy łącznie ze mną było 5 osób :O Ale 2 dziewczyny mam świetne :) I poznałam sporo ludzi z 3, 2 klas i absolwentów.

Gość USA my dream
"a przede wszystkim u SIEBIE w Europie" na a czym ta swojskość europy rózni się aż tak od nieswojskości USA, jeśli tak czy owak mieszkasz w innym kraju jak polska?

Wieżowce to są tylko w centrum miasta, zwanym Downtown, reszta miasta na niską zabudowę. A wiesz w jakich domach tu ludzie mieszkają? W obrzydliwych. W obrzydliwie małych, ciasnych, brzydkich. Zwykły, polski dom stojący na przeciętnej polskiej wsi, to willa w porównaniu z amerykanskimi domami.

Gość hahahahahaaa
Hahahahaha, foty widzialas i cie wzielo. Smieszna jestes. I nie wszedzie sa wiezowce, tylko w centrum wielkich miast, reszta ludzi mieszka na przedmiesciach i bez samochodu, nawet do sklepu sie nie dostaniesz. Chyba sobie jaja robisz, a jesli nie to radze przyjechac i zwiedzic troche sama i sie przekonasz jaki to "raj".

Gość krups
jeżeli chcesz jakieś pieniądze zarobić to teraz tylko kierunek Niemcy a USA to już historia ze swoimi długami i bankrutcwem, zaduszą się swoją chciwością

w USA każdy czuje się obco, przede wszystkim kultura, ludzie, itd. są tu zupełnie inne niż w Europie. Każdy Europejczyk, który wychowywał się w Europie będzie się tu czuł obco.

Gość USA my dream
"Zaj**iście Obaliłam sobie 2 Gingersy. Zwinęliśmy się na domówkę, ale że ja podpadłam mamusi to 22 w domciu i chuy. Z mojej klasy łącznie ze mną było 5 osób Ale 2 dziewczyny mam świetne I poznałam sporo ludzi z 3, 2 klas i absolwentów." o widzisz to już wiesz trochę na czym stoisz, żę masz 2 fajne koleżanki :D opłaciło się pójść :) "możesz się ze mną zamienić w USA każdy czuje się obco, przede wszystkim kultura, ludzie, itd. są tu zupełnie inne niż w Europie. Każdy Europejczyk, który wychowywał się w Europie będzie się tu czuł obco." okejtrochę rozumiem ale cnp co jest obcego w ludziach na czym to polegabliżej, bo jstem bardzo ciekawa "Chyba sobie jaja robisz, a jesli nie to radze przyjechac i zwiedzic troche sama i sie przekonasz jaki to "raj"." no wlasnie bym z mila chceica pojechala, ale czytalam raz topik na kafe i zdania ludzi co tam mieszkaja byly bardzo podzielone, niektrozy chwalili...

Gość USA my dream
miło acz spokojnie, w sumie relaksująco ale nic specjalnie ciekawego :D jak o USA to zawsze jest dyskusja :D

Co jest innego w ludziach? Wszystko. Ciężko mi to sprecyzować, ale są inni niż w Europie, wyczuwam że się od nich różnię. I nie chodzi mi o porównanie Polaków z Amerykanami, ale ogólnie Europejczyków z Amerykanami. Mieszkałam przez pół roku we Francji, tam się czułam dobrze, a tu nie potrafię sobie miejsca znaleźć i marzę o powrocie do Polski. Nawet jeśli porównuję moich polskich kuzynów i amerykańskich to różnica jest ogromna. Tych amerykańskich kuzynów to nie lubię, są zepsuci, nie pomogą w niczym, są egoistyczni, ich świat kręci się wokół seksu, alkoholu i imprez. W Polsce oczywiście też ludzie tacy są, ale nie aż do tego stopnia. Tutaj ludzie są zepsuci do szpiku.

Gość taka jaaaaaa
Niektorzy uwielbiaja mieszkac w USA a inni nienawidza. Jesli nie masz dobrzeplatnej pracy to nie polecam, trzeba tez byc legalnie. Amerykanie moze sie usmiechaja, ale sa dwulicowi. Tu mozesz miec wiecej dobr materialnych, ale to zupelnie inna kultura. Kiedys tez za wszelka cene chcialam wyjechac z Polski, myslalam tak jak ty, a teraz sie zastanawiam co by bylo, gdybym zostala w Polsce. Tu mam wszystko, meza Amerykanina, pieniadze, dom, samochody, wakacje kilka razy w roku, bardzo wygodne zycie. Ale cos za cos, teskni sie za Polska. Dobrze sie zastanow czy tego wlasnie chcesz. Chociaz z tego co piszesz to po prostu ci sie nudzi i wymyslasz sobie tematy, dobrej nocy.