Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plusz sz sz cz

PIJĘ !! Kobieta mnie zdradziła i powiedziała ze mam zrobić to samo bo mnie kocha

Polecane posty

Gość plusz sz sz cz

Zdradziła mnie po 3 latach związku. Jak to odkryłem to zaporoponowała żebym też z kimś poszedł do łóżka to będziemy kwita.... Co za suka!

Gość tu masz fajny link
hm.. jest to jakieś wyjście

Gość plusz sz sz cz
Widać że mnie nie kocha lub w ogole nie kochała. Jeśli sie kogoś kocha to w ogóle myśl o tym że ta osoba mogłaby byc z kimś innym jest bolesna więc co to za propozycja. Gdyby mi powiedziała ze to byl raz i ze to był błąd. Przebaczyłbym .

Gość tu masz fajny link
to że zdradziła to wcale nie znaczy że nie kocha

Gość nic dwa razy sie nie zdarza...
jak sie kocha to sie wybacza! seks i miłosc to dwie sprawy , może potrzebowała nowego świeżego powiewu ale chce byćdalej z tobą zrozum seks na boku to jak korzystanie z wychodka ,a Ty jej Miłość to tron

Jesli nie masz na to dowod, a Ci tylko to powiedziala to wez poprawke na to, ze moze mowic to tylko dlatego, zeby Cie sprawdzic. Jesli zdradzisz ja w ostatecznosci powie Ci, ze jestes skonczony frajer i tyle. Facet musi miec jaja i wiedziec czego chce, bierz przyklad ze mnie, nie ugiety skurvivij z szacunkiem do kobiet :D

Gość plusz sz sz cz
mam dowód i przyznała się. Mówie wam że zrozumiałbym jeśli by powiedziala że żałuje, że go nie kocha, że to był tylko raz ale ona praktycznie nic nie powiedziała tylko ze żebym się nie gniewał powinienem sam sobie kogoś na seks znaleźć i będziemy kwita...