Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jastarnina

Kocham lakiery pekajace

Polecane posty

Gość Jastarnina

Moje paznokcie budza podziw , kombinuje kolory, wychodza cudownie. Dodam , lakiery do paznokci kupilam na targu - Ruuuuskie. Ale sa super.

wrzuc pare fotek a nie tak w ciemno, bo mi osobiscie nie przypadł ten lakier do gustu.

Gość Jastarnina
Nie chce mi sie fotek robic. Ogladalam , tez mi nie przypadl do gustu. Ale tak wieczoeem , poprobowalam i..... szok, nie tylko dla mnie. Mieszkam w...... Westfali i na kazdym kroku slysze podziw !!!!!!! Uzylam ciemno czerwonwgo lakieru z brokatem, na niego nanioslam ten ruski (z targu) pekajacy bialy, , potem z dwie warstwy "polysku" , efekt taki ze mnie zaczepiaja na ulicy i pytaja , tak zo sie podoba. Nie bede robic zdjecia bo mi sie nie chce, moje paznokcie fascynuja, wygladaja jak naturalny marmur. Przy cienkiej warstwie super pekaja. Bylam w Polsce krotko, wszedzie byly te lakiery wyprzedane, a wiec kupilam ruskie na targu , 12 zl za jeden Carck . Kupilam bialy i czarny i sa super. Nie jestem nastolatka . Mam 37 lat pracuje w odpowiedzialnej instytucji, mimio to prezentuje sie moj lakier supeeeeer !!!! Dziekuje temu nieznanemu producentowi !!!!

Gość dcdscsdcsdcsd
chyba kazdy producent teraz takie robi i jest strraszny szał na nie. ja sama zreszta mam trzy takie lakiery :P

Gość ło matko gupi lakier a
tyle szczęścia :D:D

Gość Jastarnina
Dzewczyny po co do styliski , tym lakierem mozecie zrobic supr sukces. O.K. Mnie pytalay o ten lakier kobiety co maja dochodu na miesiac powyzej 20.000 euro. Tak im sie to podobalo i pytaly czy mozna to robic na tisy , czyli "gel".

Uzylam ciemno czerwonwgo lakieru z brokatem, na niego nanioslam ten ruski (z targu) pekajacy bialy, , potem z dwie warstwy "polysku" , 4 wartwy ? :O to jaką grubość ma Twój paznokiec i ile wazy?

Gość przeciez lakier mozna
polozyc cienka warstwa :O tez zazwyczaj tyle klade, bo baza, plus 2 lub 3 warstwy lakieru (czasem 1 starczy zalezy od lakieru) i top, a paznokcie wygladaja normalnie, jak pomalowane paznokcie.

Gość Jastarnina
Trudno z Wami rozmawiac , ciezkie forum polskie , ide na nasze forum niemieckie tam sie lepiej po ludzku dyskutuje. Zegnam do nastepnego razu. Smarujcie pazury czym chcecie, myslalam ze mozna tu z normalnym pogadac ........

Gość Jastarnina
jak nie znałam crakow to robiłam zwykłą kupą. Jedna warstwa czekoladowa, potem biały pekający od ruskich , na to top coat i było super haile hitler !!

art deco? vipera robi, robi golden rose, robi zdaje sie wibo, jakies volare czy cos w ten desen, lemax, to wszystko nie drozsze niz 13 zl 🖐️

Gość Jastarnina
Podszywy zycze wam smierci , ciezkiej i cierpiacej i wiem ze moje slowa maja moc. Mieliscie pecha i poniesiecie ciezkie, bardzo ciezkie konsekwencje. Cierpcie mnie to nie rusza i nie pomoge ..... Wrozka , czesto tu wrozylam. Nad podszywami nie mam litosci i wiem ze juz energia dziala nie , nie ma odwrotu, sama sie boje tego okrucienstwa co ich spotka. Te tragiczne smierci .

Jastarnina jakbys miala wiedze, to bys wiedziala ze ta karma wraca 🖐️ i nikomu bys tak nie zyczyla :O

nie lubie firmy OPI. w ogole nie widze sensu przeplacania za lakiery, jest tyle tanich a calkiem dobrych. paznokcie i tak trzeba robic bo rosna, wiec niewazne czy trzyma 3 dni czy 7, wystarczy dobry top i nawet gorsze lakiery daja rade

Gość Jastarnina
Nien ich habe anndere. Moj lakier jest inny . Ruski tani , ale lepszy od OPI z Duglasa. Moj lakier jest surer : W tym waszym AAAlllego , widzialam go za 11,90. Ploki to tak wredne czlowwieki , ze opuszczam wasze dyskusje. Teraz rozmie , dlaczego w zadnym kraju was nie lubia.

Gość chcalabym byc lubiana i miec k
Jastarnina Podszywy zycze wam smierci , ciezkiej i cierpiacej i wiem ze moje slowa maja moc. Mieliscie pecha i poniesiecie ciezkie, bardzo ciezkie konsekwencje. Cierpcie mnie to nie rusza i nie pomoge ..... Wrozka , czesto tu wrozylam. Nad podszywami nie mam litosci i wiem ze juz energia dziala nie , nie ma odwrotu, sama sie boje tego okrucienstwa co ich spotka. Te tragiczne smierci . ale masz kompleksy dzieciuchu :D :D pewnie jesteś omszało 19 latką której nikt jeszcze kijem by nie ruchał :D lecz sie idiotko i won do niemiec chociaż pewnie nawet nie znasz języka :D

Gość Jastarnina
Mylisz sie biedactwo, mam 50 lat i dobrze prosperujacy "zaklad " po wszemu, daleko od polski. O.K. I gwarantuje , podszywy swoje dostana. Nie napisze dlaczego zeby uniknac waszych glupich kometarzy.

ehe tyylko sie nie posraj z wrażenia 💤 🖐️

aa i jak na 50 lat to troche kiepskie masz myślenie , takie jak durna 14 latka która nie dostanie 5 i rzuca klątwy na nauczycielki :D :D widocznie menopauza i te sprawy :D w dodatku jestes tak poyebana że nie zauważyłaś że napisałaś wczesniej że masz 37 ?! idiotka. ty albo ten podszyw.

Gość Jastarnina
chcalabym byc lubiana i miec k --nie ma cie , ta energie co z ciaglam z ludzi chorych ...... tak ta ciebie okladam, ona juz dziala i zaczyna cie niszczyc. Odezwij sie za miesiac czy dwa jak bedziesz juz umierac.

oj tak napewno zasrana kretynka rzuci na mnie urok zwłaszcza jak nie wie co pisze :D brak ci sprytu leszczu

Gość Jastarnina
Nie dzialam tu gdzie myslisz, mieszkam daleko i ... no coz to moja praca , energia emocji i manipulowanie nia. Nic nie pisz wiecej na tobie juz jest klontwa naznaczona , nie chce cie lubic i zalowac tego co zrobilam. Koniec odwrotu nie ma.

zyczenia smierci innym zawsze sie zaluje, zawsze.

Gość Jastarnina
To boli , jakie to ciezkie kogos krzywdzic i niszczyc

Gość lakiery pękające de
hehehehe ale mam ubaw po pachy :D fakt najpierw 37 teraz 50 ;D coś nie wyszło. KLONTWA :D :D leże . ale masz wyobraźnie . za dużo harego potera

a uzywalyscie tych pachnacych rozami lakierow wibo?

zreszta kurva rzucaj sobie, mam nadzieje że umre szybko...i bez twoich klontf