Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszelunicia

Jak sie zyje w Zielonej Gorze?

Polecane posty

Gość jaPO
hej, studiowałam w ZG 6 lat i powiem Ci tak -pokój 1osobowy za 400zł jesteś w stanie znaleźć (oczywiście wszystko zależy od lokalizacji, ale napisz ogłoszenie na NK na forum uniwerku), życie średnio drogie, daje radę, choć z roku na rok jest gorzej, z pracą jest bardzo ciężko, nie ma wolnych miejsc a jak już coś się znajdzie to na prawdę za marne grosze... no ale powodzenia :)

Gość tara23
jak żyje sie w Koszalinie? od października zaczynam studia na Politechnice Koszalińskiej. Jadę tam całkiem sama, nikogo nie znam. Słyszałam że Koszlin to straszna wioska, nie ma co robić, ani gdzie pójść, poza oczywiściem sezonem letnim.

Gość lokijuyhgf
to sobie zaloz osobny topik o tym jak sie zyje w koszalinie. skad ludzie z zg maja to wiedziec

Gość zettyy
Ostatnio byłem w firmie rajbud i moim zdaniem poziom obsługi znacząco się podniósł i obecnie firma ta jest naprawdę warta zainterseowania. Dlatego też polecałbym mieszkać an osiedlu, które stworzyła ta frma.

Gość jartt
Moi znajomi ostatnio szukali odpowiedniego osiedla budowlanego w Zielonej Górze i po długich poszukiwaniach doszli do wniosku że najlepsze będzie osiedle Źródlane. Jeżeli więc jeszcze nic ni wybrałeś to być może warto postawić własnie na to osiedle.

Gość gość
W ostatnim czasie firma www.rajbud.pl przeżyła bardzo duże zmiany i obecnie poziom obsługi jest nieporównywalnie wyższy niż jeszcze jakiś czas temu.

Gość gość
Ja mieszkam od kilku lat i nie narzekam, są tu piękne okolice i fajne centrum, jest kilka pięknych osiedli i mieszkania na sprzedaż, więcej mozna dowiedzieć sie na http://www.artado.pl/ :)

Gość gość
ja akurat mieszkam tutaj od urodzenia i żyje mi się całkiem dobrze. W przemyśle i usługach jest trochę pracy, dla studenta znajdzie się coś w handlu. Sama pracowałam w czasie studiów. Jeśli o pracę chodzi to na tym portalu http://pracalubuskie.pl/ możecie poszukać ofert dla siebie. Wiadomo tez że wielu mieszkańców migruje do Niemiec…

Gość Babiuszka
Polecam zakup mieszkania od dewelopera RajBud. Posiada w ofercie mieszkania o różnych metrażach w przystępnych cenach. Osiedle Źródlane jest cichym i spokojnym osiedlem dodatkowo bardzo dobrze skomunikowanym. Zachęcam do odwiedzenia strony dewelopera http://www.rajbud.pl/