Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Indor do prania

Chyba się zapłaczę na śmierć!!!!! :(

Polecane posty

Moja idolka proszek do prania w którą byłam tak zapatrzona okazała się 14 letnim smarkiem! Choć zostało to sprawdzone to jednak niepotwierdzone. Jednakże taka wtopa! 💤 Ja się cały czas wzorowałam na proszku do prania. Zachowywałam się jak ona, robiłam błędy jak ona, udawałam wielką divę jak ona... Drukowałam jej fotełe z dwoma podbródkami i umieściłam w miejscu w którym moja babcia świętej pamięci nieboszczka wieszała matkę boską! I co ja teraz zrobię?! Czuję się zbrukana! 💤 Czy myślicie, że mogę założyć jakąś sprawę z powództwa cywilnego proszkowi, czyli 14 letniemu danielkowi (a raczej jego rodzicom)? Czuję się poniżona, oszukana, zbrukana i zraniona! Jaki ja teraz mam sobie nick obrać po tej wpadce? Do tego pojawiła się jakaś Martva Nox. na forum. Czy to aby na pewno jest ta sama martva? :o Jedna z moich trzech div i idolek obok proszka (tfu!) i Jennifer? Pomóżcie, błagam bo umrę z rozpaczy. P.S. Czy ktoś domyśla się kim jestem? ;)

Gość PśP pśp
jesteś kolejnym pedałem, aczkolwiek wydajesz mądrzejszy od pierwowzoru :D

dlaczego nikt nie chce mnie w to wtajemniczyć! piszcie mi no!!!Proszek miała się zająć wielkim sprzątaniem w '31 :( 😭

Gość oj to ja przegielam
blowwwwwwww co chcesz wiedziec?w co cie mamy wtajemniczyc? w afere proszkowa?

dobra,nie trzeba sama sobie znalazłam haha leje ze śmiechu :classic_cool: jestem już na 4tej stronie :D