Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dwgm

jak wyglada wasz dzisiejszy dzien ?Jakie plany minuta po minucie?

Polecane posty

wpisac urlop do kartoteki, wpiąc do segregatora dopic herbatę, łyknąć witaminy zrobić kopię zapasową bazki, ściągnąć najnowszą wersję programu zjeśc drugie śniadanko, a najpierw zamówić je, żeby mi ktoś przywiózł dalej nie planuję

Gość Cieeekawaa
Zaraz zrobię dobre śniadanko.Później sie ubiore.I rowerkiem do miasta na zakupy.Planuje kupić jakieś ciuchy.Później spotkanie z panią lider z avonu.Następnie dowiem sie kiedy mam egzamin i umowie na dodatkowe godziny.Później powrót do domu.I znowu do miasta.Tyle,że autem i większe miasto.

własnie wstałam bo ubudził mnie pierdolony pchlarz sąsiadów który zaczął perfidne szczekać za ścianą 😠!!! Zara ide położyc jakieś torebki z herbaty na oczy, potem śniadanie, a potem ide się opalac, potem idę na zakupy, potem wypije se piwo albo dwa..pozniej kafe a na koniec wielka niewiadoma, nie wiem co się zdarzy wieczorem :D

Gość zrobilam bitki
najpierw obejrze dzien dobry tvn:) w miedzy czasie zjem jaka na toscie i wypije herbate:) potem prysznic, ubiore sie i sprzatne po wczorajszej kolacji. pozniej sprzatne lazienke i wyczyszcze lustra:) pozniej pojde na umowiona juz kawe. po kawie jakis szybki lunch, jeszcze nie wiem czy zjem wolowe bitki z wczorajszego obiadu bo od rana chodza za mna nalesniki z duza iloscia owocow a 100 metrow od domu mamy nalesnikarnie wiec moze tam pojde. potem na zakupy bo chce kupic sweter. pozniej do spozywczaka po produkty na obiad, dzis akurat robie fasolke po bretonsku:) potem posprzatam po gotowaniu, siade na necie, wlacze jakis film na dvd i poczekam az moj facet wroci z pracy. zjemy obiad, pojdziemy na spacer i do wyrka:) taki mam plan:)

zapomniałam - jeszcze musze iść na góre podpisać listę płac i skasować p. Anię za buleczki, które jej wczoraj kupiłam ale najpierw poszukam, gdzie w tym firefoxie wyłacza się podkreślanie błedów na czerwono, bo coraz bardziej mnie to wkurza nie wcisnę polskiej litery i pół wypowiedzi na czerwono shit!

no, znalazlam nie ma czerwonego :) nie znoszę czerwonego koloru :) to teraz idę na górę

Gość Ene due
Rano wypad na bazarek po pare ciuszków od 8-15 praca:P powrót do domu obiad pobawie sie z siostrzencem internet/ drzemka półgodzinny spacer, moze cos pocwicze w domu net kąpiel spanko:P

Gość zrobilam bitki
jak sie wlasnie okazalo musze zmienic plany leciutko bo juz bylam w spozywczaku po jajaka:) facet wyjadl jajka na sniadanie bez ostrzezenia:P

Gość kkkkkkkkkkkokokoko
sie wk.... od rana, byli instalatorzy u nas, jeden z nich tak sympatycznie wygladal, w moim wieku pewnie kogos ma, alle ja nawet sie nie odezwalam, ze przystojni faceci tam pracuja, albo cos. Byl taki k.60 to by sie ucieszyl. K.... :(

dziesiąta a ja plan na roboty firmowe wykonalam :) to teraz różne inne rzeczy nieterminowe :) może .... co by tu ... ruch pacjentów klepne, bo sie coś tu nazbierało

Gość kkkkkkkkkkkokokoko
Ewa, co mi doradzisz... nie moge sobie odzalowac :(