Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ipro79

Odezwac sie do niego??

Polecane posty

Gość Ipro79

Opisze wam cala historie ale prosze nie osadzajcie mnie. Poznalam go na Internecie. Przez dwa tygodnie kazdy dzien on dzwonil do mnie po kilka razy. Pozniej bylo pierwsze spotkanie: kawa, ciasto, hotel i seks. PO tym spotkaniu on byl zachwycony, powiedzial, ze chce sie ze mna spotykac przez co najmniej rok, ze bylo super itd. Nadal dzwonil do mnie.Jak nie mialam czasu z nim rozmawiac to prosil, zebym sie do niego jak najszybciej odezwala itd. POzniej bylo drugie spotkanie, ekstra hotel, seks i dostalam od niego prezent. Nadal telefonowal 3 razy w tygodniu, a teraz od tygodnia cisza. Podczas ostaniej rozmowy telefonicznej zapytalam sie go, czy jeszcze( on mial wyjechac) przed jego wyjazdem sie spotkamy, na co on mi powiedzial, ze jeszcze bedziemy rozmawiac i cisza. Czy powinnam jakos zareagowac?Czy powinnam sie do niego odezwac?Nie jestem dzieckiem, tylko dorosla 30letnia kobieta, a dla tego faceta po prostu stracilam glowe:-(

Gość ttttttttttttttttttttttt
głupia jestes nie masz innych problemow?

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
hahahaha sponsorowi kasa skonczyla sie :D

Gość tamara28
napisz mu po prostu co u ciebie? pozdrawiam cieplutko albo jakos tak..

Gość olinka 001
a ja mam pytanie, GDZIE I NA JAKIEJ STRONIE POZNALAŚ TEGO FACETA ?!!!

Gość Ipro79
Nie chce wyjsc na kogos, kto za nim lata i nie chce mu sie narzucac. Do tej pory byl slowny i wszystko to, co mowi robil Wiec teraz troche mnie to milczenie zaskoczylo.

Gość Ipro79
olinka 001: mieszkam w Niemczech, wiec to byl niemiecka strona

Gość trzeba było tak szybko mu
nie dawac

Gość Ipro79
Quis leget haec? : Wiem, ze powinnam zadzwonic ale on mi kiedys powiedzial, ze gdybym mu sie nie podobala i ze gdyby seks nie bylby taki fajny to on by sie juz nie odezwal. Obawiam sie, ze moze jemu juz to zauroczenie przeszlo. Choc w sumie to zawsze on dzwonil, to on zabiegal. Ja tylko 3 albo 4 razy napisalam do niego smsa wiec moze powinnam sie odezwac?

"powiedzial, ze chce sie ze mna spotykac przez co najmniej rok" trzeba było podpisać umowę, tak to lipa bez zobowiązania na piśmie szukaj kolejnego

Gość Ipro79
To byl uklad na seks, zgadza sie. Tak sie umowilismy. Ja mu powiedzialam, ze nie jestem gotowa na zwiazek, on powiedzial, ze szuka seksu...

Gość olinka 001
szkoda....:( Kochana napisz do niego smsa i wszystko w mnim to co teraz czujesz i jak Ci go brakuje , takiego dłygiego i bardzo czułego sms-ka , zaznacz też jakieś wyrazne ramy czasowe na jego odpowiedż i cierpliwie czekaj .

A tak serio. Kobieto umawialiście się na seks. Skoro on nie dzwoni to pewnie już nie chce. Po co dorabiać sobie niestworzone ideologie, ze moze to, a moze tamto... :o

olinka 001 szkoda.... Kochana napisz do niego smsa i wszystko w mnim to co teraz czujesz i jak Ci go brakuje , takiego dłygiego i bardzo czułego sms-ka , zaznacz też jakieś wyrazne ramy czasowe na jego odpowiedż i cierpliwie czekaj . ZGADZAM SIĘ !!!!

Gość tamara28
e tam , czemu tak szybko skreślacie tego faceta , niech po prostu napisze i już..

[zgłoś do usunięcia] olinka 001 szkoda.... Kochana napisz do niego smsa i wszystko w mnim to co teraz czujesz i jak Ci go brakuje , takiego dłygiego i bardzo czułego sms-ka , zaznacz też jakieś wyrazne ramy czasowe na jego odpowiedż i cierpliwie czekaj . dobrze się czujesz??

"Kochana napisz do niego smsa i wszystko w mnim to co teraz czujesz i jak Ci go brakuje , takiego dłygiego i bardzo czułego sms-ka , zaznacz też jakieś wyrazne ramy czasowe na jego odpowiedż i cierpliwie czekaj ." padłam :D

Gość Ipro79
Krolowa RP: No tak, Ty tez masz racje. Tylko zrozumialabym to, gdyby on od razu zamilknal po drugim spotkaniu, a on to zrobil po dwoch tygodniach. Jedna z naszych ostatnich rozmow byla taka troche dziwna: on sie mnie zapytal, czy mam jego numer telefonu. Bo sie zastanawial, co by bylo, gdyby na przyklad ktos mu ukradl telefon, jakbysmy sie znalezli

Gość Ipro79
setunia: Nie, on nie jest Polakiem.

no tak, to pytanie coś tam całkowicie zmienia postać rzeczy i z pewnoscią oznacza, że on zszedł był nagłą śmiercią, a tym samym Twój honor został uratowany!!

Gość Ipro79
Lucy: Twoj sarkazm mowi wszystko:-):-):-)