Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejbisi1986

Sprzedam suknię ślubną Herm's Vanimo kolor ivory

Polecane posty

Gość spódnica sukni pięknie się
układa. Piękna suknia. A Ty śliczna dziewczyna :) Mam nadzieję, że mąż docenia, jaką laskę wyrwał ;) Pozdrawiam.

Gość fxb bxv bxv b
IVORY - A co to za kolor? Skoro temat jest w JĘZYKU POLSKIM to powinnaś w języku polskim pisać! Nienawidzę jak ktoś miesza języki. Zapewne jesteś jedną z tych na emigracji co nie potrafią jeszcze mówić po angielsku i już po polsku. Tak trudno ci napisać, że suknia jest w kolorze KOŚCI SŁONIOWEJ?

Gość panno powyżej bo Ci żyłka
pęknie :) Dobrze się aby czujesz, kochana? Tableteczki coś dzisiaj nie podeszły? Bo bredzisz :) Wdech, wydech, wdech... ;)

Gość ejbisi1986
Hehe cały czas czekałam i byłam ciekawa O CO tym razem ktoś się na kafe przyczepi, bo zawsze O COŚ ktoś się musi przyczepić. Nie zawiodłam się :P Ivory to rzeczywiście kość słoniowa, ale w żadnym salonie sukien ślubnych nie spotkałam się z pojęciem, że jakaś suknia jest w kolorze 'kość słoniowa', więc nawet mi nie przyszło do głowy tak pisać. Po prostu pojęcie ivory funkcjonuje na rynku odzieżowo-ślubnym i już. Zresztą z ciekawości wpisałam na allegro 'suknia ślubna ivory' i 'suknia ślubna kość słoniowa' i w drugim wypadku wyskakuje tylko jedna, natomiast sukien 'ivory' jest kilkadziesiąt. Ale tak czy inaczej dzięki za uwagę, gdybym miała możliwość edycji tematu to bym zmieniła na "ivory/kość słoniowa". Tylko czy jest sens tak się o to pieklić? PS. Nie, nie mieszkam na emigracji.

Gość ejbisi1986
PS.2: Dziękuję za miły komentarz na poprzedniej stronie, na szczęście nadal na kafe więcej jest tych sympatycznych osób. :)

Gość ivory oczywiście
ponieważ tak jest określany ten odcień w sprzedaży, tak ten kolor na pewno został określony dla sukni, więc idiotyzmem byłoby zmieniać to w imię jakiego puryzmu językowego. śmieszny, żałosny komentarz powyżej tej "pani od polskiego". niektórzy ludzie naprawdę mają jakiś problem w życiu, zazdrość czy co, że ładna dziewczyna miała ślub i to jescze w pięknej sukni w kolorze IVORY :P . pani od polskiego pewnie ani sukni, ani ślubu, stąd ta żółć :P

Gość ejbisi1986
Suknia nadal jest na sprzedaż, ale na razie nie będę jej wystawiać na allegro, poczekam na sezon 2012 ;) W przypadku zainteresowania zakupem proszę o kontakt na maila: malgorzata.kowalska(at)onet.eu

Gość w 2012 to nawet za 500zł
nie sprzedasz ;)

Gość ejbisi1986
Dlaczego?

Gość oj ja bym chciala zobaczycc
ta suknie ale na fotkach takich realnych.. z Twojego wesela a nie takie z katalogu hmm czy to mozliwe? twarz mozesz zaslonic..

Gość ejbisi1986
Na mojej aukcji jest 8 zdjęć z mojego wesela, tylko musisz zjechać na sam dół strony, a jeśli chcesz jeszcze więcej zdjęć to napisz do mnie maila na: malgorzata.kowalska(malpa)onet.eu

Śliczna suknia ... Jak marzenie , bardzo elegancka i wyjątkowa . Warta swojej ceny , ja za swoją w 2008 roku wybuliłam też 4000 zł , ale było warto :)

Gość chili001
Czesc, Sprzedalas juz ta suknie? Jest naprawde piekna. Czy mozesz ja blizej opisac. Z czego jest zrobiona itd?

Gość ejbisi1986
Ze wzgledu na duze zainteresowanie chcialam poinformowac, ze oferta sprzedazy sukni jest juz nieaktualna. Zycze wszystkim przyszlym PM powodzenia w poszukiwaniach wymarzonej sukni :)

Gość tlen_1
Witam, czy ma ktoś może do sprzedania suknię ślubną marki Herm's Vanimo? Będę wdzięczna za pomoc :)

http://allegro.pl/skromna-slubna-kolnierzyk-3 -opcje-38-ivory-ecru-i2044849836.html zapraszam - sprzedaję suknię ślubną według mojego projektu z bardzo modnym kołnierzykiem bardzo oryginalna, a przy tym skromna i z klasą - nie przyćmi urody Panny Młodej!!! Suknia została zaprojektowana tak, by móc zmieniac stylizacje w czasie ślubu i wesela materiał: ''inteligentny jedwab'', czyli mniej się gniecie potwierdzam!!! więcej info pod linkiem http://allegro.pl/skromna-slubna-kolnierzyk-3 -opcje-38-ivory-ecru-i2044849836.html

Gość aniull
Również mam na sprzedaż tę suknię rozmar 36-38, wzrost 165 +10 cm obcas. Możliwość obejrzenia i przymirzenia w Warszawie - cena 1300 do negocjacji - gratis bolerko, halka, welon :) Zainteresowanym prześlę zdjęcia i odpowiem na dodatkowe pytania tel. 790466422