Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liebende mutter

prezent dla 3larka na urodziny

Polecane posty

Gość liebende mutter

doradzicie cos?? thomas ma niedlgo 3 urodziny i naprawde nie wiem co mu kupic. Jest dzieckiem ktore ma bardzo dobra pamiec. Umie liczyc do 20 w 3 jezykach,zna wszystkie kolory,niektore literki i jest bardzo ruchliwym dzieckiem. Wiec chcialabym cos kreatywnego,bo tata najchetniej by mu kupil kolejne auto lub traktor:)

Gość katarynkka
nasz syn na 3 urodziny dostał rower (rozmiar koła do wyboru od dziecka 14-16) zaś na gwiazdora mając niecałe 3,5 roku dostał edukacyjny laptop.

Gość liebende mutter
kupilam mu w czerwcu bo juz dzieciaki jezdzilly na podworku a on patrzyl i tez chcial. Laptopa dostal od chrzestnego na gwiazdke:) sama nie wiem a co myslicie o konsoli przenosnej np.vtech pocket?

Gość katarynkka
oj to nie wiem co? nasz syn w sierpniu ma urodziny i też w tamtym roku czekaliśmy aby ten rower dostał na urodziny.

Gość katarynkka
a może zestaw puzzli jedne z cyferkami , z literkami i z krajobrazami od wielkich rozmiarów po małe...

Gość liebende mutter
no tak ja tez mu chcialam rower na urodziny dac ale tak jak mowie, zrobilo sie cieplo i dzieci juz na rowerach jezdzily a on tylko patrzyl. dlatego dostal juz na poczatku lata. zastanawiam sie jeszcze nad okraglymi klockami z takimi zebami. tez intersujaca zabawka