Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinyo

Chłopak mnie obraża

Polecane posty

To z nim zerwij. Jak do wyzwisk dochodzi jeszcze obojętność to kaplica. A może ma jakąś na boku i nie wie jak Ci o tym powiedzieć, więc próbuje Cię zniechęcić do siebie? To bardzo prawdopodobne.

to że ona zacznie się tak odzywać nic nie zmieni - ten facet psychicznie zatrzymał się z rozwojem - nic to nie zmieni !:) jedyne co może zrobić to trwać dalej w tym związku lub odejść - nic innego w tym nie widzę

wlasciwie to chyba psychicznie mam tego dosyć nikt nigdy sie do mnie tak nie odzywał i nie chcę się tak beznadziejnie czuć z tego powodu.

Gość zycie zbyt skomp....:P
Mój facet narzeczony tez sie zmienil odkad wrocilam z wakacji tylko przyjechalam wieczne awantury wyzwiska dodam ze mieszkamy ze soba juz 3 lata razem i nigdy nie bylo sytuacjii ze karty i ksiazeczki do banku byly schowane poczulam sie jak smiec jak to zauwazylam proszac o pokazanie mi ich momentalnie awantura ze go sprawdzam itd,,wyzwiska typu ty tepo pizdo pierdolona anorektyczko wszystko w tym domu jest moje nic z konta nie wezniesz..az doszlo do takiej sytuacjii ze podniosl reke na mnie pierwszy raz odkad jestesmy razem na nastepny dzien bylo gorzej pobil szarpal wyrzucil z domu bez niczego!!!sasiadki zadzwonily na policje wzieli go na 48 godzin ja mialam w piatek wylecic do Polski ale znajomy mnie namowil bym nic nie robila w pospiechu zostalam on wyszedl przepraszal blagał klekal ze bedzie sie leczyc przestanie pic.Zostalam ale zle sie czuje jestem intruzem we wlasnym w sumie jego domu on tutaj placi wszystko jak mi wspomnial w kłotniach.KOcham go ale chce odejsc nie moge tutaj dluzej zostac jechac na tabletack na uspokojenie i nasennych.Byc ze soba szmat czasu i tak poprostu to zostawic jesli sie druga osobe kocha calym serce a z drugiej strony obawiac sie znow to sie moze powtorzyc.Zawsze mowilam jak facet podniesie reke to definitywnie koniec nie jestem glupia brzydka takze powodzenie mam mogla bym sonie ulozyc zycie na nowo ale ciezko mi zerwac z obecnym.

Właśnie to też szmat czasu ja 4 lata ty 3 byłaś z kimś,a teraz się okazuje, że nie warto było, lepiej wyciągnąć wnioski czy zmarnowac następne 10 żeby później dostać w pysk i do widzena. Lepiej zacząć wszystko od nowa z osobą, która nas będzie szanowała.

Gość Zdesperowana synowa
adaytobealone Ty mi radzisz nie odzywac sie do tesciowej a ja Ci radze poszukac innego faceta. On Ci nie dorasta do pięt. Nie pozwol sie ponizac! Wiem ze trudno sie rozstac ale pomysl o przyszlosci? Przyszlosc u boku takiego czlowieka? Mysle ze to nie jest Twoje marzenie. Pozdrawiam ;) Badz dzielna!