Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinyo

Chłopak mnie obraża

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od kilku lat, ostatnio coraz częściej przeklina do mnie mówi np. :- Spie......aj albo zamknij mordę, czasami poje...ło Cię? I tym podobne. Mówię mu żeby tak się do mnie nie zwracał bo nie jestem śmieciem!!! Bardzo mi smutno z tego powodu bo moim zdaniem to totalny brak szacunku:( Nie wiem co jest nie tak z nim. Ostatnio przy kolegach wylał na mnie piwo. Bardzo mi źle z tym jak mnie traktuje, chciałabym żeby mnie szanował a on poniża mnie tak bardzo że atmosfera między nami robi się nie do zniesienia. Co powinnam zrobić, czuje się podle.:(

Gość zumi zumi zumi
zerwac z chamem i niech zobaczy jak zycie toczy sie bez ciebie... sa na swiecie ejszcze takie laski,ktore pozwalaja zeby je tak traktowac? szok!

Gość drillllllaaaa
porozmiawiać, jak bez efektów...zosstawić, bo może być tylko gorzej...i gorsze traktowanie...Twój wybór, on Cie nie szanuje ale Ty szanuj siebie

Gość nootaaaaaaa
mam tak samo. Wyzywa mnie od szmat i kurew. Ciężko jest odejść ale prędzej czy później to zrozumiesz. Jakiekolwiek rady by ci tu nie dawano ty i tak z nim będziesz. Kiedyś zrozumiesz, że to nie ma przyszłości. Jak ja. Pozdrawiam

Gość efwefwefwe
ale przecież ona go kocha...

Gość ewtretyeryehy
jak mozesz wymagac od kogos szacunku do siebie jesli sama sie nie szanujesz? Nasrac takej na glowe to posprzata i przeprosi za smrod No ale tak ty go kochasz i tak ciezko ci odejsc...wez wyskocz przez okno, mniejsza szansa ze takie wieczne ofiary przestaną sie rozmnazac

Wcześniej tak nie było. Nie jestem ofiarą mam swoje zdanie, odpowiedzialna pracę jestem niezależna. Nikt mi nie sra na głowę jak tu ktoś stwierdził. Zastanawiam się z czego taka zmiana się bierze.

albo to poro albo idiotka która nie rozumie że to już powinien być były chłopak i teraz powinna sobie poszukać mężczyzny a nie chłopaka

Leviatan do takich myśli też musi dojrzeć ;-) ile jesteście razem ? dlaczego ciągniesz ten związek??- o ile to nie prowo

To jak tak się do Ciebie odnosi to lej mu w pysk od razu:D ee, nie ma przyszłości. Zaczyna się od wyzwisk, później będą popchnięcia, szarpaniny, aż w końcu któregoś dnia wpierdol dostaniesz. Nie życzę Ci tego, więc uciekaj od niego czym prędzej.

od ilu miesięcy macie taki kryzys?? jeżeli on się do ciebie tak odnosi to musiałaś mieć jakieś sygnały jego zachowania już na początku związku

lub była zauroczona i tego nie dostrzegała ;] ewentualnie on wyzywa aby od niego odeszła i aby móc mówić że to ona go zostawiła.

Czyli reasumując nic z tego nie będzie tak? Po 5 super latach teraz mogę spodziewać się tylko gorszych reakcji z jego strony?

Skoro się tak zmienił, to lepiej nie będzie. Coś jest na rzeczy. Rozmawiałaś z nim na ten temat?

Levviatan myslisz ze robi tak celowo żebym miała go dosyć?

nie Levi;-) - on wyzywa i się tak zachowuje bo jest już pewny że ona od niego nie odejdzie , zobacz co ona pisze - on jej mówi " spierdalaj" a ona " nie mów tak do mnie" - do tego boli ją to a jednak z nim siedzi tacy mężczyźni już w początkowym stadium związku dadzą pokaz swojego zachowania ale delikatnie - jeżeli byłaś w nim zakochana ...to nie zauważysz tego , dopiero jak klapki spadną tobie z oczów które nadal masz to zaczniesz normalnie zastanawiać się nad jego osoba

nie musi być o wiele gorzej - ale może być ;-) hmmm dodając oczywiście że swojego zachowania już do ciebie nie zmieni ile macie lat?

powiem Ci z wlasnego doswiadczenia - moj raz tak sie do mnie odezwal,przy jakiejs awanturze,bylo to dla mnie szokiem,bo nigdy czegos takiego nie robil,i w nerwach podeszlam do niego i tak mu przywalilam w jape,ze az upadl na lozko. Powiedzialam,ze ostatni raz tak zrobil,albo dam mu tak popalic,ze zapamieta do konca zycia.Skonczylo sie. Niestety,jak sobie pozwolisz,to im dluzej to bedzie trwalo,tym trudniej bedzie z tym skonczyc.

często powtarza że nic mu się nie che, wydaje się znudzony, nie chce ze mną rozmawiać jak pytam się co jest nie tak?

28 lat facet ma i tak się zachowuje?! Nie, to już jest szczyt. Myślałam, że to może jakiś gówniarz, który chce się przed kumplami popisać, ale coś takiego... Nie do wybaczenia.

dodam, że ja nigdy się do niego nie odzywam w ten sposób

No to już wiemy. To może zacznij go tak traktować jak on Ciebie. I oczywiście chamskie teksty przy kumplach!

W ogóle mam wrażenie że wszystko co robię on olewa, pracuje w dużej firmie mam lepsze wykształcenie od niego, mimo tego on lepiej zarabia, wracam do domu sprzątam, gotuje, piorę dodatkowo chodzę na siłownię, basen, jemu to przeszkadza, wkurza go jak chodzę w sukienkach, niby jest zazdrosny ale nie zmienia to faktu, że gdy jesteśmy sami nie interesuje się mną.