Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczoraj była niezła jazd

byliscie tu wczoraj około 3 jak sie kafe zacieła po tej zadymie? :D

Polecane posty

o której ją odblokowali ? :D chyba jak wszyscy spać poszli :P

Gość haha zabawne
po jakiej zadymie? :P

oj niezle było każdy na kazdego naskakiwał wydało się kto jest kim kto jes projektem i takie inne

Gość haha zabawne
o nie i mnie tu nie bylo 😭

Gość przyjazny duszek...
słyszałam ze Proszek do prania wyjechała nad morze wraz z męzem czy miała juz wyjeżdżać nie wiem

Gość bonapetitttte
o kurde, przegapiłam :o możesz napisać o tej zadymie coś więcej? co się wyjaśniło, wydało itd :)

Gość Elena_Helena
prowo pewnie

wyszło na jaw że proszek to jakiś 12 letni prawik Daniel ( może 14 letni :D ) jak znajde te topiki to tu wkleje linki do tego przyszły jakieś 2-3 nowe nicki czarne jakas bladzia 16 lewtnia kolezanka lookrecji ale kretynka zapomniała że znamy tu jej styl pisania i tłumaczenia się, - to lookrecja i jakieś sebastein który wkelil fote kolesia z gołym kolesiem na kalendarzu :D :D same projekty :D

Gość bonapetitttte
zawsze jak gdzieś wyjdę, tudzież nie mogę wejść na kafełe to akurat wtedy tutaj coś się dzieje, noo kooooorwa :o pewnie niezłe jazdy były, dzięki za linka 🌼

Ja pierdziele ludzie. Przecież był tu mój photoblog i lookrecji, zdjęcie z kartką, a wy dalej tworzycie terorie spiskowe. Nie macie co robić? aż takie nolify z was?

won gówniaro z mojego topiku, jest tylko do inteligentnych i ładnych ludzi skierowany :) proszek do praina - tak na pewno.... weź już skończ. bloww- który temat zniknął ? o proszku ? jeszcze kilka zostało tzn jeden

chyba topik carrie zniknął a szkoda :(

no tak o proszku i jeszcze ten,ze skizto i lookrecja to jedna i ta sama osoba,albo ja nie mogę go znaleźć :O

Gość bonapetitttte
Papierzany Bąk - z przykrością stwierdzam, że masz rację :( i szczerze mówiąc już się pogubiłam kto jest legalny, kto jest projektem itd... z tym indorem już też nie ogarniam co i jak, bo kilka dni mnie na kafe nie było :o

Gość bonapetitttte
haha racja :) a w tej chwili kafe jest zaśmiecane przez jakieś gimgówna i inne 12skitzo i inne lookrecje :o z wielką tęsknotą i żalem wspominam starą kafeterię....

Gość Echo.
ale, że proszek to projekt? zaraz bo nie nadążam wyjasnijcie mi to, macie linki ale jaja:D

Gość trdeefv
12skizto ty masz zaledwie 16 LAT jak pisalas wiec nie udzielaj sie dziecko ok?????

Gość bonapetitttte
topik Muzeumianki też pamiętam, ale proszka to nie bardzo. cholera tyle zmian, że naprawdę tego już nie ogarniam

Gość Oddana fanka Prawej-Tywy
Pierwszy topik Muzeumianki to był topik w którym pisała że robi lody w Sopocie na Molo za bilety do Muzeum.

Gość moja maaama jest kosmitką
czy nie boicie sie,ze cos z wami jest nie tak? zagladam na kafe,ale nie kojarze nickow,nie pamietam co kto pisal (co robi,co robił,co myśli,gdzie szedł,dokąd jechal itd. ) a tu dyskusja na temat co sie wydarzylo wczoraj-przeciez to wirtualny swiat!! nie macie wlasnego zycia,ze sie tak ekscytujecie czyms nieistotnym? zawieszenie kafeterii to dramat? nie zastanawiacie sie nad tym? przeciez zycie umyka...

Gość cudwona historia kafeterii
[zgłoś do usunięcia] bonapetitttte haha racja a w tej chwili kafe jest zaśmiecane przez jakieś gimgówna i inne 12skitzo i inne lookrecje -- które czasy wspominasz? sprzed ilu lat?

Gość żulutaxi
w nocy sie moze zacinac, byle nie w dzien:)

Gość IMO13846
Papierzany Bąk "Tydzień niespodzianek Kafe juz nigdy nie bedzie taka sama... Śmieszno i straszo zarazem" Święta racja - od wczoraj biorę cycki, tylko z odręcznym podpisem. :classic_cool: