Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toniemaniemasensu

eh.. wakacje są, ladna pogoda sie zrobiła a ja sie nudze!!

Polecane posty

Gość toniemaniemasensu
cichy, nie lubiacy spontanów, nie majacy nic do powiedzenia, nie potrafiacy sie wyglupiac to jest nudziarz a nie ktos kto caly czas by mogl cos robic , kochajacy spotnatny, rozrywkowy,ma duze poczucie humoru, duzo rozmawia..... idioci jebani

Gość lisey
to wybierz się na jakiś koncert czy festiwal i tam poznaj ludzi chyba że chcesz tylko sobie pomarudzić, a nie coś z tym zrobić konkretnego

Gość toniemaniemasensu
nie tylko mu sie nie chce tylko nie widzi sensu samemu :O sam na koncert? ahhaah chyba zebym jeszcze bardziej sie dolowal, ze kazdy w kolo jest w ekipie ma z kim gadac a ja sam jak paajac stoje

Gość zasmucona annna
panie autorze baranem to pan jest w dodatku takim dennym , że najlepiej unikac kontaktu z takim czymś. tyle opcji, niby taki przebojowy, a dziwi go fakt, że można z nowopoznanymi osobami usiaść przy piwku tylko rozmowa jest potrzebna. ale jeżeli tobie nawet tego się nie chce to czego ty kurwa chcesz od życia. nudny jesteś do bólu, aż kostki bolą, by ci nie napruć. z dala od takich PAJACYKOW.:))))

Gość toniemaniemasensu
nie rozumiecie cioty jebane, ze ja nie zamierzam sam zapieprzac w takie miejsce??? jakbym mial z kim to bym cale dnie spedzal po za domem.. co za idioci

Gość niewieminiechcewiedziec
Weź sie ubierz nie wiem jaka jest u Ciebie teraz pogoda u mnie slonko swieci idź do parku zagadaj do jakiejs typiary (jak nie wiesz jak zagadac to znaczy ze jestes nudny) albo do jakis typow (do pojedynczego nie podchodz bo moze sobie cos pomysleć) i tyle.... kurwa kogos poznasz

Gość heh niezly temat
:-D autorze, wiec czego oczekujesz??? od forum???