Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....;)....

Płeć dziecka

Polecane posty

Gość ....;)....

Mam pytanie do przyszłych a także obecnych mam... Czy miałyście tak że ginekolog powiedział wam podczas wizyty ze na 100% będziecie mieć dziewczynkę a urodził się chłopak i na odwrót? Czy skoro już stwierdził na 100% płeć dziecka to znaczy że się nie myli????

Gość no znam taki
dziecko miało być dziewczynką -tak cały czas twierdził lekarz a urodził się chłopak.

Gość ....;)....
ale wiesz tak z wlasnego doswiadczenia czy tylko tak slyszalas? u mnie dzisiaj stwierdzil ze bedzie dziewczynka niby na 100% a ja od poczatku ciazy czuje ze to chlopczyk.. i w ogole wszystko jak do tej pory na to wskazywalo a teraz to juz nie wiem...

Gość mama zaraz dwojeczki
Wiesz, jedyna pewnosc i to taka 100% da ci usg 3/4 D, bo tam po prostu wszystko widac jak na dloni i bardzo wyraznie bedzie widac czy jest siusiak czy go nie ma ;), takze z doswiadczenia ci polecam takie usg jest chcesz miec pewnosc.

Gość ....;)....
w sumie to mi obojętne czy będzie chłopczyk czy dziewczynka ważne by było zdrowe.. Pytam tak z ciekawości

Gość no znam taki
nie słyszałam a wiem doskonale bo matka dziecka jest moją przyjaciółką. Całą ciążę słyszała że będzie córka. A syn sie urodził. Gdyby miała cc to jak sama powiedziała pomyślałaby że jej dziecko zamienili.

Gość Mama córci
Mnie przy pierwszej ciąży lekarz powiedział, że to chłopiec. A urodziłam córeczkę! Nigdy nie zapomnę jak położyli mi maleństwo na brzuchu, a mój mąż krzyknął: to przecież dziewczynka. Lekarz uznał pępowinę za siusiaka, maleńka miała ją cały czas między nóżkami :).

Gość Mama córci
Mnie przy pierwszej ciąży lekarz powiedział, że to chłopiec. A urodziłam córeczkę! Nigdy nie zapomnę jak położyli mi maleństwo na brzuchu, a mój mąż krzyknął: to przecież dziewczynka. Lekarz uznał pępowinę za siusiaka, maleńka miała ją cały czas między nóżkami :).

Gość ....;)....
ogolnie slyszalam ze jak sie je duzo slodkiego to dziewczynka i jak ma sie jakies "dzikie" zachcianki a u mnie nic. cala ciaze czuje sie normalnie i jem normalnie a jak juz to.. bardziej mam ochote na cos kwasnego... cala ciaze mi wszyscy mowili ze to chlopczyk i sama jakos tak bardzo mialam przeczucie ze to chlopak ale wszystko sie okaze przy porodzie ;p

Ja przez pół ciąży wcinałam słodycze a drugie pół ogórki kiszone. Nie wiem co mi powinno się urodzić:P To tylko zabobony, które podejrzewam mają mało z życiem wspólnego a jak już to pewnie czysty przypadek:)

Gość jak można wierzyć
w takie bzdury z tymi zachciankami?:O

mialam usg w 5 miesiacu i bylo widac na 100% ,ze to chlopak, nie bylo zadnych watpliwosci, widzialam sama malutenka aparaturke smyka

ja dopiero na 3D dowiedziałam się, że chłopak. To był wrzesień jakoś 26tc. Wcześniej 100% dziewczynka u dwóch lekarzy :D

U mnie pani doktor stwierdziła w 17tc, że dziewczynka. Później tylko potwierdzała no i jest dziewczynka:)

Gość ....;)....
czyli pewnosci nie mam ze to dziewczynka :p