Jukon Tango 1 Napisano 3 godziny temu Wpisujcie swoje typy: Matka roku Elżbieta Ojciec roku Hefner ex aequo Lex Przegryw roku Magdon Kopytko aka Bunia Wygryw roku Żaba Monika za trwałe odejście ex Widmo Widmo za znalezienie pracy Debiut roku Gina alkoholiczka Obszczaniec roku Malowany Dživvka roku tradycyjnie Filip ex aequo Magdon Kopytko aka Bunia za wybitki do każdego chłopa Amant roku Moon ex aequo Miecz Biznesmen roku Leżak Analfabeta roku Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 5 Napisano 3 godziny temu KREJZI ALE ZEBY TAK NA NARZECZONEGO NADAWAĆ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 90 Napisano 3 godziny temu Z tym biznesem to trafione, chłop się rozkręcił i ma biznesplan rozrysowany na lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 5 Napisano 3 godziny temu Debiut i wybryki salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 243 Napisano 2 godziny temu Wszystko spoko poza punktem 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 43 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Jukon Tango napisał: Wpisujcie swoje typy: Matka roku Elżbieta Ojciec roku Hefner ex aequo Lex Przegryw roku Magdon Kopytko aka Bunia Wygryw roku Żaba Monika za trwałe odejście ex Widmo Widmo za znalezienie pracy Debiut roku Gina alkoholiczka Obszczaniec roku Malowany Dživvka roku tradycyjnie Filip ex aequo Magdon Kopytko aka Bunia za wybitki do każdego chłopa Amant roku Moon ex aequo Miecz Biznesmen roku Leżak Analfabeta roku Libed klaudia czy pieprz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 243 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Jukon Tango napisał: Obszczaniec roku Malowany To jest dobre. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 51 Napisano 2 godziny temu Kto to jukon tango? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 243 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: Kto to jukon tango? O jest i punkt 2. Ja nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 27 Napisano 1 godzinę temu Ja sie dopisuje jako rozczarowanie roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 5 Napisano 1 godzinę temu To jest po prostu zdjęcie maski roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 27 Napisano 1 godzinę temu moge być w kategorii rozczarowanie roku/zdjęcie maski roku/upadek roku, jeden uj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 5 Napisano 1 godzinę temu Raczej nie będziesz w żadnej kategorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 243 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: moge być w kategorii rozczarowanie roku/zdjęcie maski roku/upadek roku, jeden uj Ważne zeby w ogóle trafić na listę c'nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 1 godzinę temu Jestem tu od 2021 roku amebo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 5 Napisano 1 godzinę temu Elzbieta jaka mona lisa kamienicowa madonna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Jestem tu od 2021 roku amebo. Won bydlęciu krnąbrny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Won bydlęciu krnąbrny Wypad bo cię przepompuję do oczyszczalni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Wypad bo cię przepompuję do oczyszczalni. Pompować to ty se możesz wiemy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 43 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Jestem tu od 2021 roku amebo. ale udalo ci sie zaistniec dopiero pijackimi tematami z belkotem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 27 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Ważne zeby w ogóle trafić na listę c'nie? Dokładnie, byle po nazwisku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 243 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Elzbieta jaka mona lisa kamienicowa madonna xD Wiesz ile kosztuje obraz mona lisy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wiesz ile kosztuje obraz mona lisy? On nie jest na sprzedaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 243 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdomna napisał: On nie jest na sprzedaż Ja wiem ale szacowana wartość około 4 miliardy złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja wiem ale szacowana wartość około 4 miliardy złotych. Myślisz że ktoś by kupił twój portret za tyle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 243 Napisano 1 godzinę temu Źle napisałam, nie ile kosztuje tylko ile jest wart. A jego wartość ciągle rośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 43 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja wiem ale szacowana wartość około 4 miliardy złotych. a ja sadzilem ze ty sie tylko interesujesz rozkladem normalnym pen.isów na swiecie a jak widac i na obrazach sie znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 243 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Myślisz że ktoś by kupił twój portret za tyle? Jakby mnie namalował Leonardo da Vinci to może. Nie no żartuje oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jakby mnie namalował Leonardo da Vinci to może. Nie no żartuje oczywiście. Ty masz nabywców typu mun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 243 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, IV Knur RP napisał: a ja sadzilem ze ty sie tylko interesujesz rozkladem normalnym pen.isów na swiecie a jak widac i na obrazach sie znasz Kurna to najsłynniejszy obraz na świecie więc to są podstawy podstaw, nie trzeba się znać na obrazach czy malarzach. Tak samo w szoku byłeś jak pisalam że chodziła do centrum astronomicznego na wykłady. Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach