Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,.,.....,./,.

Mam.... intymny problem

Polecane posty

Gość ,.,.....,./,.

Witam, Przez 24 dni brałem antybiotyk (coś na b). Byłem w marnym szpitalu i wgl się nie myłem (była zimna woda). I jak wyszedłem zobaczyłem na penisie takie małe czerwone kropeczki na napletku, i taka dziwna biała maź (trochę jakby sucha). Odrazu poszedlem sie wykapać i tak codziennie rano i wieczorem sie myłem. Od wczoraj zaczeło mnie swędzieć (wędzidełko tylko). Dzisiaj o wiele mniej ale nadal. Pytanie sie rodziców i iście do lekarza ODPADA. Jeśli wiecie co to jest to napiszcie jak to leczyć "domowymi" źródłami. Z góry dzięki. Pozdrawiam

Gość idź do lekarza
bo mogłeś coś złapać w szpitalu. a ile masz lat?

Gość njihjnjknnlknlknkljnlknkljnkjn
clotrimazolum masc w aptece bez recepty na wiele dolegliwosci miedzy innymi na takie jak twoje

Wskazania: Miejscowe leczenie grzybicy skóry: rąk i stóp, tułowia, podudzi i nóg. W leczeniu łupieżu pstrego, a także w leczeniu zakażeń drożdżakowatych skóry i błon śluzowych zewnętrznych narządów płciowych (warg sromowych oraz napletka i żołędzi). cena około 3 zł to pewnie z brudu naszych szpitali , niestety

Gość asdffdsfsda
Clotrimazolum to maść bardzo słaba. Nie polecam. Jeżeli nie chcesz iść do lekarza do wejdź na jakieś forum z chrobami skóry i tam pewnie ci doradzą.

a co to znaczy masc bardzo słaba ? " mocniejsze " sa na recepte , tobie nie pomogło bo byles na dziwkach i syfa złapałes a autor porzadny heh

Gość asdffdsfsda
Po pierwsze jestem kobietą. Po drugie stosowałam tę maść na skórę dłoni. Farmaceutka od razu powiedziała, że jest tania i efektów może nie być. No i nie było. Zresztą można poczytać w internecie opinie na temat tej maści, mądralo.

Gość no to siup..
przy antybiotykoterapi to normalne..musisz wziasc priobrotyk..do kupienia w aptece ,masc clotrimazolum smaruj miejsca zarazone i 3: myj siusiaka w tamtum rose

Gość sprawa wygląda tak
Najlepiej jak pójdziesz z tym do dermatologa. Nie ma się czego wtydzić, wielu ludzi ma problemy z miejscami intymnymi. A co do tej maści... Hmm. Ona działa w przypadku kiedy użyjesz jej jak tylko coś zaczyna się dziać. Jeśli zwlekałeś to sama nic nie zdziała. Lepiej poszperać w necie i zobaczyć z czym jeszcze jej używać na miejsca intymne.

Gość ,.,.....,./,.
mam taki lek jak Pimafucort czy jakos tak. Pomoze?

masz grzybice ;) Pimafucort na to jest genialny. pomoze na 100%

Gość ,.,.....,./,.
@meaaa ale na krostki tym smarowac?