Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcialbym

o mnie.....

Polecane posty

Gość Chcialbym

kocham swoja dziewczyne, i spelniami sie seksualnie, kochamy sie itd, ale od dluzszego czasu mam poprostu ochote na seks bez zobowiazan, chcialbym poprostu wybzykac jakas inna przypadkowa kobiete, nie wiem dlaczego. Ale powtorze kocham swoja dziewczyne.... ale mam jeszcze ochote na wlasnie taka przygode. czy to dziwne? Mam 24 lata.

Gość Chcialbym
i to chyba naprawde musze duzo ich przetrzepac, mam straszna chcice na inne kobiety!!!!! ale boje sie ze nie bede mogl spojrzec swojej kobiecie w oczy, ale czasami to jest dla mnie zbyt silne!!!!

też tak mam ale trzymam się od innych z daleka :D miałem już 11 partnerek , czas się ustatkować :-)

Gość Chcialbym
tutaj chyba lezy problem... zanim sie zwiazalem mialem duzo partnerek ale tak jak Ty postanowilem sie ustatkowac ale po 2 latach te mysli znowu do mnie powracaja itd...... glupia sytuacja.

Gość Chcialbym
ktory jeszcze z facetow tak mial i co zrobiliscie? a moze poprostu to wina Kobiet ktore nie potrafia zaspokoic swoich facetow?

Gość kubek w groszki
chłopie spójrz prawdzie w oczy, jesteś zwykłym dziwkarzem

Gość Chcialbym
moze i racja........ no i chuj bombki strzelil z ustatkowaniem!!!!:) :)

Gość Chcialbym
TY ZONA SWOJEGO MEZA a ty co tutaj robisz "dojrzala kobieto" - maz zapierdala w robocie a ty opierdalasz sie w domu i czytasz jakies glupie fora!!! hahahahaha.....