Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vera lynn

Zrobiłam sobie obiad i jako osoba samotna zjem go sobie z Wami.

Polecane posty

Pomidorówka? :classic_cool: Tylko nie mów, że mielone, bo się zapłaczę. 😭 Jak masz mielone to skłam. :classic_cool:

Zrobiłam rybę na parze i brokuły. Zbliza sie oddawanie krwi, trzeba sobie podwyzszać hemoglobinę. :classic_cool:

Pomidory i natkę pietruszki. :classic_cool: Kaszy gryczanej, jaglanej, w zasadzie żadnej :D też nie lubię. :p

Nie znasz się Perw. Kasza jaglana ma dobry ph i odkwasza organizm. A poza tym kasza gryczana czy jęczmienna jest dużo lepsza od reszty źródeł węglowodanów :-) Na zdrowie Vera :-)

Ale ja tego po prostu nie zjem. :) Nie przejdzie mi to przez gardło-mam odruch wymiotny. :D Nic na to nie poradzę. :classic_cool: Czego mamusia nie nauczyła Magdusi jeść w dzieciństwie tego duża Magusia nie tknie. :D :p

Mama mi zawsze mówi na zdrowie jak sobie beknę. :D Dziękuję! W ogóle to zdałam sobie sprawę z tego, jaki ze mnie jest byczek. :O Stanęłam przy ścianie z długopisem i odznaczyłam swój wzrost i szerokosć. Jestem tak szeroka jak wysoka. 😭 Nie zadawał se sprawy. 😭 😭 😭

Gość vera waży tyle że
była dublerem w "uwolnić orke"

Nie przesadzam. :O Kupiłaś kalarepę? :D W sumie ciekawe czy teraz rośnie...kojarzy mi się, że w lato ją jadłam.

Byłam dzisiaj na bazarku, ale nie widziałam. Zastanawiam się kiedy czarna rzepa będzie. Mama chyba mi w zeszłym roku mówiła, że gdzieś koło września dopiero. Będę polować, bo chcę sobie smak z dzieciństwa przypomnieć. :D I przesadzasz. :D Wiem to na pewno. :)