pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 2, 2011 mianowicie czy kurva jego mać najpierw sypią sobie kawę łyżeczką, a następnie dopiero cukrzą? bo mój właśnie uskutecznia takie rytuały i mnie to proszę ja Was wkurvia niemożebnie :O chyba se kupię osobny cukier i nakleję kartkę z napisem: SÓL MORSKA JODOWANA nie będzie wiedział co to i na pewno nie tknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła nad doliną... 0 Napisano Sierpień 2, 2011 my robimy sobie kawe z ekspresu wiec nie rozumiem twojego wzburzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wredna blondyna 0 Napisano Sierpień 2, 2011 jak go nie wychowałas to teraz cierp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 2, 2011 a nie napisałam czemu mnie to vkurivia no więc temu, że potem mam w cukrze pełno bobków kawy i jak sobie robię np herbatę to muszę grzebać i wytężać wzrok, żeby se kawy nie dodać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 2, 2011 samiec alfa jest nie do wychowania kurva tylko cioty się da wychować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a masz cukier w cukierniczce Napisano Sierpień 2, 2011 tak? to wsadź tam łyżeczkę która będzie tylko do cukrzenia, a niech se miesza w kubku tą od kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Mogłabyś nie być już taka kategoryczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szfęda Napisano Sierpień 2, 2011 a ja kurva że tak powiem nie wiem o co ci chodzi najpierw sypie potem cukrzy a jak ma robić ? najpierw wymięszać wodę z cukrem a później dosypać kawy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerf(etka) 0 Napisano Sierpień 2, 2011 nie nie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
living dead doll 0 Napisano Sierpień 2, 2011 to jeszcze i tak nic. Mój najpierw zamiesza kawę a potem cukrzy i łyżeczkę zostawia w cukierniczce. Potem cała łyżeczka jest oblepiona :o ale go wyleczę :) z zostawiania ciuchów na krześle go wyleczyłam - siadając na nich. Wkurviał się niemiłosiernie, że ma pomięte ubrania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aishka Napisano Sierpień 2, 2011 debilizm to nic w porównaniu z twoim stanem zdrowia psychicznego jakie odzwierciedlasz. psychiatra skoczyłby po spotkaniu z tobą. biedny facet ma w domu wariatkowo, że on jeszcze wraca i cały:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a masz cukier w cukierniczce Napisano Sierpień 2, 2011 a moim zdaniem ma super kobite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pipta Napisano Sierpień 2, 2011 dobrze, ze dopisalas o Ci biega, mysłałam, że ma se zalewać cukier a potem sypać kawe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 2, 2011 a masz cukier w cukierniczce } niezły pomysł, ale chyba nie przejdzie. bo on jak zobaczy, że łyżeczka już jest to nie będzie mu się chciało wyciągać nowej. taki leniwy uj fajansiarz } też tak pewnie robisz chociaż nie. po Ty pewnie pijesz kapuczino które samo w sobie już jest słodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 2, 2011 no ja to na ten przykład pierwej se sypię cukier, potem kawę, zalewam i dodaję mleczko a masz cukier w cukierniczce } ja też uważam, że lepszej to on nie znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wredna blondyna 0 Napisano Sierpień 2, 2011 pierdolisz z tym samcem alfa!! Facet jak kocha to sie stara bo tak okazuje miłość. Bedzie skakał kolo ciebie i ci usługiwał zebyś tylko go nie opuściła... No chyba ze cie nie kocha i myśli jak nie ta to inna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a masz cukier w cukierniczce Napisano Sierpień 2, 2011 a masz cukier w cukierniczce } ja też uważam, że lepszej to on nie znajdzie właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Sierpień 2, 2011 No co Ty - mnie odpowiednio wychowali A kapuczino nie pijam, choć rzeczywiście pasowałoby do mnie :P Jak Karmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a masz cukier w cukierniczce Napisano Sierpień 2, 2011 wredna blondyna - samiec alfa tak nie robi, tylko pizdeczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Sierpień 2, 2011 nie, ale ja tak robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
living dead doll 0 Napisano Sierpień 2, 2011 ja też mam samca alfa i prędzej piekło bym zamroziła niż go wychowała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 2, 2011 wredna blondyna } ale on sie stara. piwo mi zawsze kupuje fajansiarz :D nie moge Stobom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a masz cukier w cukierniczce Napisano Sierpień 2, 2011 living dead doll ja też mam samca alfa i prędzej piekło bym zamroziła niż go wychowała mam to samo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kierillala Napisano Sierpień 2, 2011 Jamam zmielona kawe w zamykanym sloiku -nie wietrzeje.Tam znajduje siezanurzona z tworzywa sztucznego łyzeczka ,sluzaca tylko do zasypania kawy.A cukier sypie osobna lyzeczka -mam drewniana .Proste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pipta Napisano Sierpień 2, 2011 ja tam mam łyzeczke taką specjalistyczną w cukierniczce i nie ma problema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła nad doliną... 0 Napisano Sierpień 2, 2011 a mój facet urzekl mnie tym,że na drugiej którejs z ranek kiedy niósł herbate z kuchni na stół wyjechał do mnie z takim tekstem: "masz jakies podstawki, bo nie chce żeby kółka się porobiły na stole", a na wielkie oczy zrobiłam i pytam się : " a skad wiesz o kółkach, w ogole to jestem w szoku, pierwszy raz cos takiego mnie spotkało ze strony faceta" , na co on stwierdził,że matka tresowała go przez pół zycia ;p wiec bede miec z bani kółka na stole ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 2, 2011 blondyna ma na pewno jakiegoś frajera który myśli, że jak jest z blondynką to złapał pana boga za nogi. pewnie jesteś jego pierwszą albo może być jeszcze tak, że wcale nie jest taki głupi, tylko wykorzystuje Twój brak inteligencji, kupi Ci czasem różowy lakier, różową bluzkę, albo da na tipsy i ma Cię w garści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Sierpień 2, 2011 a Faja z PśP znów liżĄ się po chooyach żenujące :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pappa dotter 0 Napisano Sierpień 2, 2011 yyyyyyyyy nie rozumiem wzburzenia autorki :p to chyba normalne że najpierw sypie sie kawę, potem zalewa, a potem sypie cukier. Jeśli o to chodzi to mój facet też tak robi i uważam ze jest to normalne. Co do niecodziennych zachowań to mój szwagier nasypuje kawę, przynosi kubki do pokoju i dopiero tam zalewa żeby nie rozlać po drodze :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
living dead doll 0 Napisano Sierpień 2, 2011 a moj koozyn np wsypuje do kubka kawę, potem cukier i dopiero zalewa :D śmieszy mnie tym niemiłosiernie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach