Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

ey wasi faceci też tak robią?

Polecane posty

mianowicie czy kurva jego mać najpierw sypią sobie kawę łyżeczką, a następnie dopiero cukrzą? bo mój właśnie uskutecznia takie rytuały i mnie to proszę ja Was wkurvia niemożebnie :O chyba se kupię osobny cukier i nakleję kartkę z napisem: SÓL MORSKA JODOWANA :classic_cool: nie będzie wiedział co to i na pewno nie tknie :classic_cool:

Gość a masz cukier w cukierniczce
tak? to wsadź tam łyżeczkę która będzie tylko do cukrzenia, a niech se miesza w kubku tą od kawy :classic_cool:

Gość szfęda
a ja kurva że tak powiem nie wiem o co ci chodzi najpierw sypie potem cukrzy a jak ma robić ? najpierw wymięszać wodę z cukrem a później dosypać kawy ?

to jeszcze i tak nic. Mój najpierw zamiesza kawę a potem cukrzy i łyżeczkę zostawia w cukierniczce. Potem cała łyżeczka jest oblepiona :o ale go wyleczę :) z zostawiania ciuchów na krześle go wyleczyłam - siadając na nich. Wkurviał się niemiłosiernie, że ma pomięte ubrania :D

Gość aishka
debilizm to nic w porównaniu z twoim stanem zdrowia psychicznego jakie odzwierciedlasz. psychiatra skoczyłby po spotkaniu z tobą. biedny facet ma w domu wariatkowo, że on jeszcze wraca i cały:)

a moim zdaniem ma super kobite :classic_cool:

Gość pipta
dobrze, ze dopisalas o Ci biega, mysłałam, że ma se zalewać cukier a potem sypać kawe :classic_cool: :P

a masz cukier w cukierniczce } niezły pomysł, ale chyba nie przejdzie. bo on jak zobaczy, że łyżeczka już jest to nie będzie mu się chciało wyciągać nowej. taki leniwy uj :classic_cool: fajansiarz } też tak pewnie robisz 😭 chociaż nie. po Ty pewnie pijesz kapuczino które samo w sobie już jest słodkie :classic_cool:

pierdolisz z tym samcem alfa!! Facet jak kocha to sie stara bo tak okazuje miłość. Bedzie skakał kolo ciebie i ci usługiwał zebyś tylko go nie opuściła... No chyba ze cie nie kocha i myśli jak nie ta to inna.

a masz cukier w cukierniczce } ja też uważam, że lepszej to on nie znajdzie :classic_cool: właśnie :classic_cool:

No co Ty - mnie odpowiednio wychowali :classic_cool: A kapuczino nie pijam, choć rzeczywiście pasowałoby do mnie :P Jak Karmi :classic_cool:

wredna blondyna - samiec alfa tak nie robi, tylko pizdeczki

living dead doll ja też mam samca alfa i prędzej piekło bym zamroziła niż go wychowała mam to samo :D

Gość kierillala
Jamam zmielona kawe w zamykanym sloiku -nie wietrzeje.Tam znajduje siezanurzona z tworzywa sztucznego łyzeczka ,sluzaca tylko do zasypania kawy.A cukier sypie osobna lyzeczka -mam drewniana .Proste?

Gość pipta
ja tam mam łyzeczke taką specjalistyczną w cukierniczce i nie ma problema

a mój facet urzekl mnie tym,że na drugiej którejs z ranek kiedy niósł herbate z kuchni na stół wyjechał do mnie z takim tekstem: "masz jakies podstawki, bo nie chce żeby kółka się porobiły na stole", a na wielkie oczy zrobiłam i pytam się : " a skad wiesz o kółkach, w ogole to jestem w szoku, pierwszy raz cos takiego mnie spotkało ze strony faceta" , na co on stwierdził,że matka tresowała go przez pół zycia ;p wiec bede miec z bani kółka na stole ;p

blondyna ma na pewno jakiegoś frajera który myśli, że jak jest z blondynką to złapał pana boga za nogi. pewnie jesteś jego pierwszą :classic_cool: albo może być jeszcze tak, że wcale nie jest taki głupi, tylko wykorzystuje Twój brak inteligencji, kupi Ci czasem różowy lakier, różową bluzkę, albo da na tipsy i ma Cię w garści :classic_cool:

yyyyyyyyy nie rozumiem wzburzenia autorki :p to chyba normalne że najpierw sypie sie kawę, potem zalewa, a potem sypie cukier. Jeśli o to chodzi to mój facet też tak robi i uważam ze jest to normalne. Co do niecodziennych zachowań to mój szwagier nasypuje kawę, przynosi kubki do pokoju i dopiero tam zalewa żeby nie rozlać po drodze :p