Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajalubieproszka

Sprawa proszka, chcę pogadać

Polecane posty

Gość ajalubieproszka

Wiecie co a mi smutno ze sprawa proszka sie wydala, niewazne ze nie byl tym za kogo sie podawal, ale jego posty sie przyjemnie czytalo, ja poczulam sympatie do proszka, kilka razy mi doradzil w tematach, calkiem madre to bylo, myslicie ze on tylko udawal nawet bedac milym i calkiem inny charakter niz sie wydaje? Powiecie ze to glupie, ale gadalam z nim wczoraj na gg [jak je podal] i milo bylo, chcialabym pogadac do proszka nie wazne kim jest naprawde, poznac go blizej, ale co zrobic zeby odezwal sie do mnie na gg jak juz teraz pewno nigdy nie wejdzie? i co, mam udawac ze nic nie wiem czy zachowywac sie ze wiem?

Gość nanna 5296
a kto go zdemaskował?? i co się okazało, że nie jest człowiekiem?

Gość ajalubieproszka
nie wiem kto, proszek to 15letni daniel

Gość wspolczuje ci tez raz
proszek,proszek...hmmmmmm.....jak go zdemaskowanoo?:D

Gość szfęda
ale dziwne że chłopiec nie ma kolegów teraz we wakacje może nie ma mamy albo wychowują go dziadkowie i dlatego podał sie za kobietę z dziećmi bo nie miał rodziny biedny chłopiec :(

Gość cdcdsc
ja tez mu raz napisalam zejest najfajniejsza dziewczyna (bo oficjalnie byl przeciez dziewczyna, ba zona ,matka i prawnikiem) na kafe. tez wspominam go dobrze. mnoze chlopak mialjakies problemy i napiecie rozladowywal poprzez takie fantazjowanie wlasnie.rozumiem rozgorycznie osob ktore oszukal w tym mnie ale rozumiem tez jego...

Gość Aumaata
Proszku do Prania!🌻 Jeśli to czytasz to wróć do nas! Kochamy Cię bez względu na to kim jesteś! Napewno wszystko się ułoży!

Gość Proszku to dla Ciebie!
Wróć! 🌻🌻🌻🌻

Gość ajalubieproszka
no ja te z go rozumiem, na gg napisalam mu ze jest bardzo ladna, bo ta dziewczyna z fotki byla sliczna wg mnie :D ale powiedzialam tez ze jest bardzo sympatyczna i chcialam ja dawno poznac :/ bo naprawde proszek byl jedna z tych osob ktore bardziej chcialam poznac na kafe, wydawal sie takim slodkim gluptasem ale o dobrym sercu... wspominam go milo, zaluje strasznie ze go nie ma! wolalabym aby sie nie wydalo naprawde! teraz nic po tym on sie poda za inny nick wymysli nowe zycie... i ja go tez rozumiem tzn nie do konca wiem jakie korzysci mozna miec z udawania obcej osoby, na necie mozna zawrzec przyjaznie, jego tez niektorzy polubili a polubili kogos kim on nie jest! jakie on ma z tego korzysci?? ale mu wspolczuje bo na pewno mial powod aby toz robic, moze to naprawde biedny chlopak? chcialabym wiedziec jaki on naprawde jest, czy wszystko udawal czy byloz tym cos w niego?

Gość rgerger
ciekawe kim jest ta laska ze zdjęcia, ja bym się wkurwiła jakby ktoś się podawał za mnie

Będę po 19 założę temat to pogadamy. Dodam tylko że wcale nie mam na imie Daniel. :) Wytłumaczę wam wszystko teraz nie mam czasu muszę kolację zrobić pa!

Gość ajalubieproszka
no dziewczyna ladna, bardzo ladna! usmiechnieta, sliczna, wyglada na wesola otwarta, heh ale gust to proszek ma ladne zdjecia sobie dobral :D

Gość prawdziwy proszku wróć
🌻🌻....i pamietaj: Chcesz wiedzieć skąd ten Świat - Z jakich gwiazd tu spadł Skąd się wziął - księżyc ja i kwiat. Wciąż pytasz mnie a ja nie wiem prawie nic może tylko tyle że tak pięknie żyć. Pięknie żyć znaczy kochać świat. Pięknie żyć tak jak żyje ptak. Pięknie żyć tańczyć tak jak wiatr a Ziemi życzyć naj jak najdłuższych lat. Chcesz znaleźć skarb i śnić najwspanialsze sny Gdzie i jak ty podpowiesz mi. Jawa jak sen jak baśń, czarodziejska nić. jeśli mi uwierzysz , że tak pięknie żyć. Pięknie żyć znaczy kochać świat. Pięknie żyć tak jak żyje ptak. Pięknie żyć tańczyć tak jak wiatr a Ziemi życzyć naj jak najdłuższych lat. Chcesz wiedzieć gdzie twój śmiech kiedy smutno Ci Gdzie ten klucz do zagadek drzwi. Masz serce tak jak ja - czujesz jego rytm, serce podpowiada, że tak pięknie żyć. Pięknie żyć znaczy kochać świat. Pięknie żyć tak jak żyje ptak. Pięknie żyć tańczyć tak jak wiatr a Ziemi życzyć naj jak najdłuższych lat.🌻 🌻 🌻 🌻

Gość otelllo
Btw Kobieta na tych zdjęciach co je miał była bardzo ładna:)

Gość whoareyou
No to czekamy na wyjasnienia proszek, kimkolwiek jestes:)

Gość Angeli Angelo Angela
Właśnie ja też nie wiem kim on jest www.nowyoddech.pl/ - Rzuć palenie