Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiarygodne hehehe

Czat skąd się biorą tacy ludzie !!!!

Polecane posty

Pisałam wczoraj z nudów na czacie była to godzina około 2 nad ranem wiec nie spodziewałam się nikogo normalnego co najwyżej zboczeńcy:D.Ale było kilka osób z ,którymi można było popisać z sensem:).Naprawdę przeboleje typowych zboczeńców niech tam sobie wypisują ,ale jeden koleś to mnie rozwalił już wam piszę co wypisywał ciekawego :D:D:D:D:D Rozmowa się zaczęła cześć,cześć imię gdzie mieszkam ile mam lat i on się bardzo ucieszył bo on również mieszka w UK i to nawet nie daleko mnie. wtedy zaczął wypisywać ,że pracuje na zmywaku u Chińczyków ,że oni to brudasy ,że on tyle i tyle zarabia tygodniowo i ,że ma tax credit ,że trzeba ciągnąć od Królowej :O Że on tyle i tyle odkłada bo pracuje u tych Chińczyków i ,że ma też jedzenie za darmo.:D:D:D:d A jak mu napisałam ile mam lat to napisał ,że o jeszcze rok i będziesz mogła składać o tax credit :D:D:D::D Wypytywał się ile zarabiam bo jak mu powiem to on sprawdzi na takiej specjalnej stronce ile dostanę tax creditu :O:O:O Potem pytał się z kim mieszkam i ,ze dlaczego nie składam o dofinansowanie o mieszkanie :D:D:D:D::D Koleś mnie rozwalił tak się uśmiałam z niego o benefitach wiedział wszystko nie grzeszył ortografią a na koniec chciał moją fotkę bo chętnie by się spotkał :D:D:D: wie ,że zaśmiecam forum ,ale musiałam to napisać :D:D::D

Gość jiojioj
to jest wlasnie cwaniactwo robiace nam wstyd za granica:O Nie interesuje ich praca, rozwijanie sie, tylko wyciagniecie jak najwiecej z zasilkow i przeroznych dodatkow. Czesto tacy ludzie angielskiego nie znaja, a juz wiedza co jak i dlaczego trzeba wypelnic, gdzie isc, aby dostac cos za darmo:O

No pisał mi ,że nie zna angielskiego tak mi sie śmiać chciało ja po prostu nie wierzyłam,ze tak można pisać :D:D:D

Gość nie możeeee być
I co ,dalas mu foto? :classic_cool::D:P

Jeszcze mu foto nie dałam bo nie widziałam jego foto ale jak będzie ładny to może na jedną nockę go zaproszę do siebie :P

No jasne ,że mu dałam tyle pobiera benefitów ,że nie mogłam się oprzeć :D:D:D:D:D::D:D

Gość pewnie to czyta i jest mu gupi
o:D

Gość przeczytałem tylko dwa zdania
Ja kiedyś na tlen czatach, mocno pobudzony różnymi substancjami poznałem fajną dziewuchę, na drugi dzień okazało się, że mieszka tylko 30 km ode mnie. Wpakowałem się w się w samochód i spędziłem tam najpiękniejszy miesiąc w moim życiu. :D Pokłóciliśmy się później na giegie i kontakt się urwał. :D

Niewiarygodne hehehe Jeszcze mu foto nie dałam bo nie widziałam jego foto ale jak będzie ładny to może na jedną nockę go zaproszę do siebie Już zaczynają się podszywać :D:D:D:D

Teraz poważnie ja nie chcę nikogo obrażać jak się komuś nalezy jakiś benefit to niech składa mi to nie przeszkadza ,każdy żyje wedle swoich zasad.Mam wielu wspaniałych znajomych,którzy dostają pieniądze jakieś tam benefity ,ale pracują mi to naprawdę nie przeszkadza ,ale ten koleś mnie do siebie tak zraził ,że masakra głupi jak but :D:D:D:

Zraziłam się do tego głuptasa, przez to pewnie skończy się nednej upojnej nocy bo nie będę miała z nim o czym później gadać :(

* na jednej miało być, kurczę rozpalona jestem i dlatego się mylę :P

piszcie co chcecie :D:D:D:D:D:D

Dobra, idę na miasto poderwać jakiegoś Araba, w końcu jestem w UK :classic_cool: