Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafara

60 rzeczy ktorych pragnie kobieta

Polecane posty

"WHO! Przecież to gołym okiem widać, że ma jakieś 'ale' do kobiet. " Wybacz Anetko, postanowiłem sobie, że nie będę się wdawał w dyskusję z idiotkami.

powiedziałam, że nikt mi nie zazdrości. a to, że by mogli, to tak. ale z innych powodów. nie będę się wysilać, bo cobym nie powiedziała i tak zostanie obalone i uznane za nieprzydatne bądź infantylne.

Motoangelo "Wybacz Anetko, postanowiłem sobie, że nie będę się wdawał w dyskusję z idiotkami." Ała! Uważaj, wszak jestem delikatna jak mimoza. :( A tak na poważnie przeczytaj sobie swoje wypowiedzi w tym temacie. Robisz z siebie zaburzonego kretyna, nie masz szczęścia z kobietami to poszukaj problemu w sobie.

Światowa Organizacja Zdrowia, Nasza Krynica dostała dzisiaj troszkę po dupie, więc na jakiś czas spokorniała. :)

"Robisz z siebie zaburzonego kretyna, nie masz szczęścia z kobietami to poszukaj problemu w sobie." A Ty jak rozumiem masz wielkie szczęście do facetów? Skoro tak, to dlaczego tak agresywnie reagujesz? Tato Cię bił?

Motoangelo "A Ty jak rozumiem masz wielkie szczęście do facetów? Skoro tak, to dlaczego tak agresywnie reagujesz? Tato Cię bił?" Ja Cię tylko uświadamiam, że jesteś nieudacznikiem i w tu jest pies pogrzebany. Przestań być taką lepką cipką i zmężniej, a na pewno się ułoży. :)

bzdury jakieś wystarczy 20 par nowych butów rocznie 10 torebek rocznie kilka nowych nabytków do garderoby miesięcznie parę komplementów tygodniowo (czyli już okolo 40) pozostale 20 to dni świętego spokoju na kwartał

Motoangelo "Co tydzień mam inną kobietę. Do czego mam zmężnieć?" Tak, tak jak każdy kafeteriusz, ale dobra w necie możesz wszystko napisać i masz do tego prawo, ale jak znudzi Ci się 'walenie niemca po kasku' to może zrozumiesz, że zrzucanie winy na kobiety jest co najmniej śmieszne.

Światowa Organizacja Zdrowia, Dyskusja z zawsze szczerym?! Pff Prędzej Atlantyda wyłoni się spod wód oceanu.

Swoją drogą, skoro nie chcesz dyskutować na forum to co tu robisz? postanowiles jedynie sobie pozaprzeczac czy chcesz sie popisac sarkazmem? pierwsze sie udalo, drugie juz nie, ale trenuj dalej

"Tak, tak jak każdy kafeteriusz, ale dobra w necie możesz wszystko napisać i masz do tego prawo" Ile widziałaś tu moich postów? Ty chyba jednak częściej tu bywasz, sądząc po ich ilości.

"i masz do tego prawo" oho, chyba ktoś się zainspirował moim dzisiejszym wylożeniem opinii na temat "jak Anetka i Tamari chciałyby rozstawiać po kątach?" :) natomiast w necie wszystkiego napisac nie można, ale wiem, wiem, lubisz to slowo

Lucy Windsor "oho, chyba ktoś się zainspirował moim dzisiejszym wylożeniem opinii na temat "jak Anetka i Tamari chciałyby rozstawiać po kątach?" natomiast w necie wszystkiego napisac nie można, ale wiem, wiem, lubisz to slowo" Hahaha Lusiaczku, jeśli to wszystko co zrozumiałaś z naszej pogawędki, to znaczy, że jesteś jeszcze bardziej ograniczona niż myślałam. ;) Widzę, że gonisz swojego mistrza, gonisz. :)

Anetka, mylnie zakładasz, ze zechciałoby mi się zamieszczać tutaj komentarze odnośnie wszystkiego, co rozumiem i nie rozumiem z Twoich pogawędek. Naprawdę to jest dla Ciebie loteria, co mi się zechce przytoczyć i podpisać, a czego nie :)