Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Olga

Czy moge zalozyc eleganckie sandalki do sukienki materialowej z rajstopkami?

Polecane posty

na dyskoteke...? sukienke kupilam w HM taka czarna, dosc ladna tylko musze sobie ja troszke przerobic na maszynie :P Czy lepiej czarne baleriny? Szpilek nie mam :( A wiem, ze bede wracac o 5 rano jak tydz temu i bedzie mi zimno, wiec w rajstopach musze isc i sukienki tez zmieniac nie bede, bo kupilam ja specjalnie na jutrzejszy dzien:) Jakie buty do tego?

Gość ja czekam bardzo
spoko spoko.Faceci nosza skarpeciory do sandałów, to Ty możesz rajtki do nich:)

Gość vcvcb
krotka?:D

no konczy sie przed kolanami, jednak chcialabym ją jakos ciut podniesc...takze dzis czeka mnie nauka z mama na maszynie...i akurat na tek sukience:( Sandalki sa czarne, z srebrnymi duzymi cekinami...ale sliczne sa:)

Gość Jelito
A , gdzie Ty się szlajasz o 5 rano ?

Gość vcvcb
z jakiego woj. jestes?

Gość fanka KKS d
spiertalaj idiotko nietuzinkowa ,nikt cie nie lubi i nie sszpanuj na pewno nie masz znajomych i na dyske z gołą dooopa mozesz isc a nikt nie zechce takiej naiwnej nioski

Hm...no patrz, faktycznie nie mam znajomych:O trafilas w 10, ale co do reszty, to sie nie zgadzam :D a nietuzinkowa bylam bardzo dawno temu, rok mnie na kafe nie bylo, bo lezalam w szpitalu, mialam powazna choroba zakazna.....i to ze przezylam, jest cudem, takze prosze Cie, oszczędz mi i sobie dziecko takich wymysłow. Bo to jest chore. z woj slaskiego. a bawie sie w jednym z najlepszych clubow w stolicy :P (podobno) :D

Gość vcvcb
blizej katowic czy zaglebie?

a co? podejrzewasz, ze mnie znasz?:D A kim Ty jestes? Nie kupie szpilek, bo nie lubie ich, mam za mala stope, i mnie zawsze obcieraja, zreszta, nie ide tam na podryw, tylko sie dobrze bawic:) Oczywiscie nie mam tu na mysli, ze moglabym w bluzie tez isc....bo jak to mowia - wygoda najwazniejsza:P Tydz temu bylam w rozowej sukince, to byla taka dluzsza tunika, rajstopki i baleriny:)

a i tak bylam najwyzsza, nie wiem co ta mlodziesz teraz taka niska, choc byla to impreza od 16+, wiec nic dziwnego. teraz kazdy mlody jest niski. jak ja mialam 16 lat, to rowiesnicy moi bylo jakos wysocy. Teraz mam 170:P