Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chomiczek99

Clipper Logistics Group Ltd, ktoś coś o nich wie??

Polecane posty

Gość gość
nie róbcie takiej głupoty za prace w anglii sie nie płaci uwazajcie te osoby co chca pieniadze to oszusci nie dajcie sie nabrac to naprawde oszusci

Gość asdfa
polska patologia tam pracuje, zbieranina wszelkiego rodzaju plebsu rodem z pod sklepu, doliniary takie, ze w polsce takiee towarzystwo normalny czlowiek omijal lukiem, lepiej poszukac pracy gdzie indziej

Gość gość
nie nabierzcie się firma Clipper jest z niemiec a nie z Angli ten kto dał ogłoszenie to oszust szukam go bo naciągnoł mnie na kase 1600 zł wysyłacie kase przez western union dajcie mi namiar na tego goscia biuro ma niby w WARSZAWIE

Gość WkurzonyGość
Pracuje tam od 4/5 tyg. lecz w Selby oraz od agencji Transline, Trenerzy są bardzo mili i wyrozumiali lecz administracja wyzsza czyli Menagerowie to buraki i wgl nie maja wyrozumiałości. Traktują człowieka jak robota czy to 1h pracy czy 12 musisz wyrabiać 42/h czyli skladac ubrań. Głowni Menagerowie wyrzuacają za byle g****o, że to niby angielski a to że normy nie wyrabia itp. A siedza tylko w biurach i nie widzą jak się człowiek stara, spieszy zeby wyrobic norme, a nie oszukujemy się cieżko jest złożyc suknie 2/3m w minute i jeszcze zaksiegowac ja w komputerze. Moją koleżance ostatnio podziękowali ponieważ niby nie zna angielskiego a zna go lepiej odemnie, miał niby menager przyjsc i to jej powiedziec a wysłał chlopa z agencji. Nie polecam nikomu tam pracowac. Nie bede sie wiecej rozpisywał opisze to krótko.! Jest tam wielki stres bo przychodza i ci mowia jak wyniki podaja ze musisz szybciej, psychicznie niszcza czlowieka, 2 sprawa podnosza normy, 3 sprawa traktuja ludzi jak roboty i 4 nie maja szaczubku do czlowieka ( mowie o wyzszej administracji) Co do zarobków i wypłat, Agencja pod która jestem daje 7.20 za dniowki i 9 z kawalkiem za nocki. Co do wyplaty to trafia co Piątek do mnie. Więcej informacji udziele na emalila: polaknom@wp.pl Pozdrawiam i Nie Polecam!

Gość gośćERTY
RADZĘ TRZYMAĆ SIE OD CLIPPERA JAK NAJDALEJ - Pracowałem kilka lat - to firma celująca głównie w desperatów i imigrantów. Zero możliwości rozwoju straszna dezorganizacja pół-legalne praktyki i bardzo szemrany interes. Management bardzo nieprofesjonalny i czesto praktykujący ukrywanie nadużyć w stosunku do pracowników. Jedna z gorszych "firm" w UK nie polecam. Naprawie można trafić lepiej wystarczy trochę poszukać. Nie dajcie się nabrać.