Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marsjanka28000

nazwał mnie koleżanką :(((((

Polecane posty

Gość gosc powiedzial jasno i wprost
i olej go, bo szkoda tracic zycie na 'kolege';) pelno fajnych i mezczyzn, ktorzy beda traktowac Cie wyjatkowo jak partnerke, a nie byle jaka znajoma:)

kolezanka 'z opcja lozko' ;)

Gość marsjanka28000
własnie pisze do niego maila...... czuje sie jak .....

Gość marsjanka28000
nie chcę sie uzalac nad soba, ale ja nie chce tego głupstwa popelnic czy wyslac ten mail, krotki liscik co o tym mysle, czy zamilknac i pozwolic zeby milczenie za mnie cos powiedzialo.....

Gość marsjanka28000
chyba, ze na daermno to wszystko, nie sadziłam, ze to tak zaboli. Jutro nie bede o tym myslec.....:(

Gość marsjanka28000
wiem ze takie rzeczy nie powinno sie wyjasniac przez mail, ale telefonicznie byłabym zbyt nerwowa

Gość dojrzały przystojny
zaproponuj mu seks - jak odmówi, pewnie rzeczywiście zostaniesz tylko koleżanką jak nie odmówi - po fakcie - nie będziesz już tylko koleżanką

Gość marsjanka28000
nie, zrezygnowałam.... nie wysle tego... przeciez ja nie chce aby sie tłumaczył, ze jestem jego dziewczyną. Po prostu chyba go odstawie - on zacznie do mnie dzownic i mowic, ze to nie jest prawda.. po co mi to :(

Gość marsjanka28000
przespie sie z tym.. co mi szkodzi... 1 dzien abstynencji od rozmow tel jeszcze nikomu nie zaszkodzily.... zobacze co bedzie dalej... co mi szkodzi,, w sumie skreslic kogos najłatwiej, nie dam jemu czasu, dam sobie czas- nikt mnie nie goni , ale juz wiem, ze nie bedzie tak jak poprzednio.

Gość ile on ma lat??? sluchaj ja
obstawiam,ze myslal,ze powiesz to co napisalas : z kolega sie nie caluje.. pewnie teraz mysli,ze byc moze to dla ciebie zwykla przygoda dla zabicia czasu. choc znajac mentalnosc facetow,moze liczy na przyjacielski seks

Gość ciekawość to stopień do piekła
a nie można z nim po prostu pogadać i wyjaśnić co czujesz? dlaczego zawsze muszą być takie podchody?

Gość marsjanka28000
on ma 36 ja 27

ojj to chyba jednak ta druga opcja,niestety :(

A o czym ma z nim rozmawiac??? przeciez facet wyraznie sam z siebie powiedzial, ze traktuje ja jak ---kolezanke---

predzzej facet zdecyduje sie na przyjacielski seks niz kobieta.to nie stereotyp.tak jest

Gość lubie pomidorowa
Ja mysle, ze bylo to celowe, chcial podkreslic, ze to nie jest znajomosc z opcja dluzszej znajomosci tylko przejsciowa rozrywka. Albo sie godzisz na to z zalozeniem, ze moze sie skonczyc i nir pokladasz w tym wiekszych nadziei albo zapytaj wprost jesli Ci na tyle na nim zalezy...

obstawiam tak samo, ze szuka fucking friend, szczegolnie typ faceta singla w tym wieku i oszukiwal Cie, bo chce seksu a inaczej bys nie zgodzila sie

Gość marsjanka28000
juz jednak wysłałam ten mail... nie chce byc kolezanka do wszelakich rozrywek.. przykro mi, wiem macie racje

Gość marsjanka28000
macie racje, jeste, durną małolatą zakochaną, ale przynajmniej coś poczułam, nie żałuję, nie chcę płakać, bedzie troche ciężko, troche sie połamię ale w koncu przehdzie, podobno zawsze przechodzi

Gość dnoooo
a jak wyglądała dokładnie sytuaja w któej ci to powiezial?

Gość marsjanka28000
za szybko mu pokazałam siebie w sensie, ze go bardzo lubie...na przyjacielski sex bym sie nie zgodziła... i juz nie ma czego roztrząsać, mam co robic, zaczynam studia nowe, popracuje w domu, poki mam urlop.... jakos zapomne

Gość marsjanka28000
dnooo -> gadka szmatka o głupocie, ze tak powiem i nagle "to jest rada starszego kolegi, pamietaj o tym"... słowo kolega padło jeszcze z raz oprocz tego...

Gość Co mu napisalas?
?

Gość dnoooo
kobieto, NAD INTERPRETUJESZ jego słowa! :D Nie powiedział Ci, e łączy was układ kolega koleżanka, tylko luźno rzucił tekst, który miał być śmieszny :))) Jesteś przewrażliwiona. A jak miał to powiedzić... posłuchaj rad starszego narzeczonego czy jak?;> Wyluzuj

Gość marsjanka28000
nie sadze.... powied\iałam, ze jeszcze zadnemu koledze nie dałam sie dotknac ani pocałowac, ze niczeg nie oczekiwałam, ale nie chce po prostu

Gość dnoooo
robisz z igły widły, to moje zdanie i zamiast odpowiedzieć coś szczerze, albo złośliwie, żeby zrozumiał to strzelasz focha. Masakra.